Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop 8-14 Decembrie 2014: Rac, Leu, Fecioara

Horoscop 8-14 Decembrie 2014: Rac, Leu, Fecioara

Horoscop Rac 8-14 Decembrie 2014

Pentru cei care s-au nascut in zodia Racului, principala preocupare a saptamanii cuprinse intre 8 si 14 Decembrie 2014 o vor reprezenta banii. Fie ca nu vor dispune de atatia bani de cati au nevoie, fie ca nu vor primi la timp anumit bani, fie ca isi vor dori mai multi bani, oricum ar fi, Racii se vor preocupa acum, mai mult ca niciodata, de tot ceea ce inseamna bani. Pe de alta parte, saptamana se anunta destul de buna pentru cei care sunt nascut in acest semn zodiacal. La locul de munca vor reusi sa fie in grafic cu tot ceea ce-si vor propune, acasa vor avea parte de intelegere, voie buna si destul de multa liniste, iar la capitolul dragoste lucrurile vor incepe sa se miste in directia dorita. Poate ca pentru Raci, intre 8 si 14 Decembrie 2014, se aplica cel mai bine zica – daca nu ai noroc in dragoste, atunci ai la bani, doar ca din fericire pentru ei, ea se aplica in sens invers.  Mai mult noroc in dragoste si mai putin noroc la bani.

Horoscop Saptamanal 8-14 Decembrie 2014

Horoscop Leu 8-14 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal 8-14 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal 8-14 Decembrie 2014

Si pentru cel nascut in zodia Leulul saptamana cuprinsa intre 8 si 14 Decembrie 2014 nu aduce doar vesti bune. Este o perioada care-l va pune la grea incercare si care il va face pe cel nascut in zodia Leului sa cauta ajutor de la cei din jurul sau. Poate ca situatia nu ar fi chiar asa de grea daca nativul din Leu ar sti sa se imparta mai bine intre cariera si familie, dar cum acest lucru nu se va intampla, din pacate, in unele cazuri lucrurile s-ar putea sa se degenereze. Fie ca Leul se va dedica in totalitate carierei si-si va pune pe ultimul loc familie, fie ca el va incerca sa le faca pe ambele bine si le va face gresit pe amandoua. Nu este o perioada in care cel nascut in Leu sa-si poata gasi foarte usor echilibrul de care are nevoie in viata, iar acest lucru il va resimti din plin. In aceasta saptamanal el va simti pe pielea lui ce inseamna sa-i neglijezi pe cei dragi sau va descoperi ce lucruri banii nu le vor putea cumpara niciodata. Leul trebuie nu treuie sa fie precaut, el trebuie sa fie mai agil, mai sprinten ca sa poata face fata atat carierei cat si nevoilor venit din partea celor dragi lui.

Horoscop Fecioara 8-14 Decembrie 2014

Nici pentru cei nascuti in zodia Fecioarei, saptamana dintre 8 si 14 Decembrie nu se anunta una extrem de buna. Si ei, la fel ca si multi alti nativi vor fi nevoiti sa se confrunte cu o serie de probleme casnice, cu o serie de piedici intalnite pe plan profesional sau cu prejudecatile celor care-i inconjoara. Vorbim de o perioada mai incarcata, mai dificila, una in care Fecioara este nevoita sa faca sacrificii sa-si calce pe suflet doar pentru ai multumi pe altii. Evident, nu-i va fi usor, dar compromisurile sunt solutia ei salvatoare in aceasta saptamana. Doar facand compromisuri ea va putea sa pastreze o linie de plutire pe plan financiar, sa pastreze cursul normal a unor proiecte profesionale sau sa-si pastreze linistea si armonia in familie. In aceasta saptamana, Fecioara este nevoita sa ia dintr-o parte si sa puna in alta, sa descopere o gaura mai mica si sa incerce sa acopere cat se poate din una mai mare. Ea trebuie sa fie constienta ca doar cu astfel de artificii poate iesi nesifonata din aceasta perioada destul de agitata.

Pentru restul zodiilor puteti citi aici horoscopul saptamanal dedicat perioadei dintre 8 si 14 Decembrie 2014.