Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop Saptamanal Balanta 1-7 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal Balanta 1-7 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal Balanta 1-7 Decembrie 2014

Pentru cei care s-au nascut in zodia Balantei, saptamana cuprinsa intre 1 si 7 Decembrie 2014 este una in care vor primi o libertate de gandire, de exprimare, de actiune sau decizionala. In aceasta perioada, pentru Balanta dispar toti factorii care in ultima vreme, intr-un fel sau altul, au constrans-o si nu i-au permis sa faca ceea ce-i pofteste inima.

Pe de alta parte, in aceasta perioada, Balanta simte pe zi ce trece ca isi recapata controlul asupra propriei vieti. Ea este cea care decide, ea este cea care isi face planurile, nimeni si nimic nu-i mai spune ce sa faca sau in ce directie sa o apuce. Acest lucru ii confera nativului din Balanta o  viziune mai clara asupra vietii sale, asupra ceea ce a facut bine sau rau, in ultima perioada.

Intre 1 si 7 Decembrie 2014, Balanta va fi capabila sa treaca peste obstacolele care-i stateau in cale la locul de munca. Va gasi puterea de a se implica mai mult, va gasi inspiratia de care va avea nevoie si va putea sa-si impuna propriile limite. Nu gresim deloc daca spune aceleasi lucruri si despre viata personala a Balantei. Horoscopului dragostei pentru saptamana viitoare ne anunta ca nativul din aceasta zodie, pentru sa-si vada mai usor greselile facute, acest lucru permitandu-i sa se revanseze la timp fata de partenerul de viata. Din acest motiv, in relatia Balantei se va restabili o perioada de armonie.

Horoscop Saptamanal Balanta 1-7 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal Balanta 1-7 Decembrie 2014

Pentru cei care s-au nascut in zodia Balantei, in saptamana cuprinsa intre 1 si 7 Decembrie 2014, cea mai buna zi va fi ziua de Luni, 1 Decembrie 2014.