Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop Balanta 17-23 Noiembrie 2014

Horoscop Balanta 17-23 Noiembrie 2014

Horoscop Balanta 17-23 Noiembrie 2014

Pentru cei care s-au nascut in zodia Balantei, saptamana cuprinsa intre 17 si 23 Noiembrie 2014 este precum o lectie de viata. Vorbim de o perioada in care nativii acestei zodii vor fi pusi in diverse situatii in care vor invata sa pretuiasca mai mult, atat propriile lucruri, cat si oamenii pe care stiu ca se pot baza la nevoie.

Horoscop saptamanal Berbec

Contextul astral al acestei perioade este de asa natura incat, pana si din cele mai mici lucruri, Balanta va putea invata ceva. Privind lucrurile dintr-un alt unghi, saptamana viitoare, pentru Balanta nu va fi una in care va putea sa sa progreseze foarte mult sau sa se astepte la castiguri mari.

Din punct de vedere practic, pentru Balanta, perioada dintre 17 si 23 Noiembrie nu este una in care sa-si poata largi orizonturile sau sa se poate avanta pe taramuri noi. Din contra, e una in care trebuie sa mediteze mai mult, sa analizeze situatii si momente si sa se asigure ca si-a invatat lectia. Ea trebuie sa fie constienta ca-n viata nu exista doar perioade de progres, ci exista si perioada in care trebuie sa reducem viteza si sa ne axam mai mult pe analiza celor intamplate in ultima vreme.

Citeste si horoscop decembrie 2014 sau horoscopul saptamanii viitoare pentru celelalte zodii.