Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop Balanta 19-25 Ianuarie 2015

Horoscop Balanta 19-25 Ianuarie 2015

Pentru cei care s-au nascut in zodia Balantei, saptamana cuprinsa intre 19 si 25 Ianuarie 2015 este una deschizatoare de drumuri. In aceasta perioada, cel nascut in zodia Balanta poate primi o noua sansa in dragoste sau poate sa fie intampinat cu o oportunitate profesionala, una cu care nu se intalneste de multe ori in viata.

Vestile bune ale acestei saptamani nu se incheie aici pentru cei nascuti in zodia Balantei, horoscopul saptamanal ne anunta ca Balanta va reusi sa-si gestioneze mai bine finantele in aceasta saptamana si chiar sa faca mici economii. E posibil ca un castig neasteptat sa-si faca loc in viata celui nascut in zodia Balanta tocmai atunci cand acesteia ii este mai greu si crede ca a ajuns al fundul sacului. Pe plan profesional, Balanta trebuie sa fie deschisa la provocari si sa incerce sa nu respinga o oportunitate care-i poate schimba viata. Poate ca va fi vorba de un nou loc de munca, poate va fi vorba de o promovare sau de ce nu chiar si de o reorientare profesionala. Cert este ca toate acestea vor fi in favoarea Balantei.

Pentru restul zodiilor puteti afla care sunt influentele astrale citind horoscopul saptamanii cuprinse intre 19 si 25 Ianuarie 2015.