Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop Berbec 17-23 Noiembrie 2014

Horoscop Berbec 17-23 Noiembrie 2014

Horoscop Berbec 17-23 Noiembrie 2014

Pentru cei care s-au nascut in zodia Berbecului, saptamana cuprinsa intre 17 si 23 noiembrie va fi o perioada in care nativul din aceasta zodie va pune mai mult accent pe relatiile cu cei din jurul sau. Este o saptamana in care Berbecul nu doar ca trebuie, ci isi va si schimba tactica de colaborare, daca pana acum el incerca sa fie cel care domina o relatie, in aceasta saptamana, berbecul incearca sa invete din greselile facute din trecut si va incearca sa mai coboare tonul.

Horoscop saptamanal berbec

Faptul ca berbecul se va orienta mai mult spre oameni si mai putin spre lucrurile materiale, efectele nu vor inceta sa apara. Pe plan profesional, berbecul isi poate face cunostinte, isi poate mari cercul de colaboratori sau poate intalni oameni care il pot face sa inteleaga mai bine anumite lucruri. Acest lucru nu doar ca-i poate aduce beneficii pe termen lung, dar il poate ajuta sa progreseze cu pasi mai repezi.

Si in familia berbecului, saptamana viitoare, tensiunile vor disparea, armonia si linistea vor pune din nou acoperire asupra intregului peisaj.

Citeste si horoscop decembrie 2014 sau horoscopul saptamanii viitoare pentru celelalte zodii.