Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop Capricorn 17-23 Noiembrie 2014

Horoscop Capricorn 17-23 Noiembrie 2014

Si pentru cei care s-au nascut in zodia Capricornului, perioada cuprinsa intre 17 si 23 Noiembrie se anunta a fi una de buna augur. Chiar daca ei nu se numara printre vedetele zodiacului, totusi, Capricorni nu vor gasi motive sa se planga. Din punct de vedere financiar vor vedea o stabilitate, acasa vor gasi intelegere, iar la locul de munca  se vor putea bucura sa faca doar treburi care le fac placere.

Horoscop saptamanal Capricorn

Intre 17 si 23 Noiembrie 2014, pentru Capricorni urmeaza o perioada in care ei trebuie sa adopte o atitudine care sa denote faptul ca sunt oameni seriosi, ca se pot tine de promisiunile facute si ca nimeni si nimic nu poate sta in calea fericirii lor.

Chiar daca pe unii dintre acesti nativi, inceputul de saptamana ii va prinde in situatii nu tocmai fericite, ei trebuie sa fie increzatori. In aceasta saptamana vor fi capabili sa le depaseasca si sa sa se tina de planurile pe care le au.

Cel putin pe plan profesional, pentru Capricorn se anunta o saptamana in care el nu trebuie decat sa demonstreze ca-si doreste sa ajunga sus, restul va veni de la sine. Nu e nevoie sa faca sacrifici, nu e nevoie sa se consume prea mult, trebuie doar sa fie la fel de serios ca si pana acum.

Citeste si horoscop decembrie 2014 sau horoscopul saptamanii viitoare pentru celelalte zodii.