Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop Capricorn 19-25 Ianuarie 2015

Horoscop Capricorn 19-25 Ianuarie 2015

Pentru Capricorn, saptamana cuprinsa intre 19 si 25 Ianuarie 2015 aduce vesti destul de bune, chiar daca cu totii ne-am astepta ca ele sa se termine odata cu incheierea tranzitului Soarelui prin semnul sau natal. Din fericire nu este asa, in aceasta saptamana Capricornul va reusi sa se concentreze mai mult pe partea sociala a vietii si mai putin pe cea materiala.

Intre 19 si 25 Ianuarie 2015, Capricornul va reusi sa vada oamenii si mai putin lucrurile. El va pune mai mult accentul pe relatia sa cu cei din jurul sau, incercand sa fie mai bun, mai deschis la suflet, dar va reusi si sa se afirme pe plan afectiv. Iar aici vestile bune sunt si pentru Capricornii singuri, cat si pentru cei aflati deja intr-o relatie de dragoste. Cei dintai vor reusi sa provoace zambete in coltul gurii, sa atraga priviri si sa se lase mai usor descoperiti de catre persoana care le poate alaturi pana la sfarsitul vietii. Cei din urma vor reusi sa-si dedice mai mult timp familiei si partenerului de viata, astfel reusind sa recupereze timpul pierdut in perioada in care a fost mai mult interesat de cariera, de castiguri si mai putin de relatia sa cu cei dragi.

Pentru restul zodiilor puteti afla care sunt influentele astrale citind horoscopul saptamanii cuprinse intre 19 si 25 Ianuarie 2015.