Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop Saptamanal Fecioara 1-7 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal Fecioara 1-7 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal Fecioara 1-7 Decembrie 2014

Pentru cel care s-a nascut in zodia Fecioarei, saptamana viitoare, perioada 1-7 Decembrie, este una care s-ar putea sa-i aduca momente si situatii care nu doar ca-i vor depasi asteptarile, dar s-ar putea sa-l consume mai mult decat ar fi cazut. Cu toate ca Fecioara va da dovada de foarte multa determinarea, ea va trebuie sa mai reduca viteza de raspuns si sa incerce sa-si mai traga sufletul.

Intre 1 si 7 Decembrie, Fecioara va trebuie sa ia in considerare doar ceea ce crede ca-i este strict necesar, iar tot ceea de care s-ar putea lipsi sau vine din partea altora ar trebuie sa refuze. Chiar daca nu este frumos, Fecioara trebuie sa stie ca este sanatos. Acum nu este o perioada in care isi permite sa treaca niciun fel de limite, cu atat mai putin cele care tin de sanatatea sa.

Cand vine vorba de dragoste, saptamana cuprinsa intre 1 si 7 Decembrie 2014 este una care aduce vesti bune pentru Fecioara. Partenerul de viata ii va oferi tot sprijinul necesar si in tot ceea ce va face, plus ca va incerca sa o fereasca de problemele casnice. Prin aceasta protectie binevenita din partea partenerului de cuplu, Fecioara ar trebui sa inteleaga ca este iubit, iar la randul ei, ar fi frumos ca si ea sa raspunda cu aceeasi moneda atunci cand va fi nevoie.

Horoscop Saptamanal Fecioara 1-7 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal Fecioara 1-7 Decembrie 2014

Pentru cei care s-au nascut in zodia Fecioarei, in saptamana cuprinsa intre 1 si 7 Decembrie 2014, ceea mai buna zi din saptamana este ziua de Marti, 2 Decembrie 2014.