Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop Fecioara 17-23 Noiembrie 2014

Horoscop Fecioara 17-23 Noiembrie 2014

Horoscop Fecioara 17-23 Noiembrie 2014

Pentru cei care s-au nascut in zodia Fecioarei, saptamana cuprinsa intre 17 si 23 Noiembrie 2014 nu aduce vesti prea bune. Numarul mare de incurcaturi in care vor fi pusi nativii acestei zodii, face ca ea sa nu fie una din saptamanile lor bune.

In primul rand, la locul de munca, saptamana viitoare, Fecioarele vor fi nevoite sa ofere explicatii peste explicatii. Chiar si atunci cand vina nu le apartine in totalitate, la raport vor fi scoase tot fecioarele.

Horoscop saptamanal Fecioara

In al doilea rand, in familie, saptamana viitoare, Fecioarele vor fi nevoite sa treaca prin cateva momente destul de neplacute. Cu precadere in prima parte a saptamanii, aceste momente nu doar ca-i vor tulbura gandurile si ideile fecioarei, dar o va pune si intr-o ipostaza mai putin placuta. Va fi nevoita sa refuze sa ia parte la un eveniment important sau din prea multe griji s-ar putea sa comita unele greseli la locul de munca.

Nu va fi o saptamana usoara, dar daca Fecioara isi va stabili prioritatile si va sti cand sa ridice si cand sa coboare tonul, acesta va fi singurul mod de iesi cu imaginea mai putin sifonata.

Citeste si horoscop decembrie 2014 sau horoscopul saptamanii viitoare pentru celelalte zodii.