Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop Saptamanal Gemeni 1-7 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal Gemeni 1-7 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal Gemeni 1-7 Decembrie 2014

Pentru cei care s-au nascut in zodia Gemenilor, perioada cuprinsa intre 1-7 Decembrie 2014 aduce cateva schimbari, in bine am putea spune. Acestea au menirea de-al ajuta pe nativul din Gemeni sa gaseasca un echilibru intre cariera si familie, intre datorii si castiguri, dar si intre tristeti si bucurii.

Urmeaza o perioada in care cel nascut in zodia Gemenilor este capabil sa-si exprime mai bine gandurile, sentimentele, nevoile, dar si sa puna piciorul in prag atunci cand simte ca nu mai poate. Cel care va sta la baza schimbarilor din viata nativului din Gemeni va fi chiar acesta, desi nu va observa.

El este singurul factor care poate spune daca viata sa are nevoie de o schimbare sau poate continua in aceeasi maniera, ca si pana acum. El este singurul care daca are suficient de mult curaj sa spuna lucrurilor pe nume, intre 1-7 Decembrie are doar de castigat. Ca va fi acasa, ca va fi la locul de munca, nativul din Gemeni are sansa sa se faca auzit, iar daca-si striga tristetile si frustrarile, acum are sansa de a mai elimina din ele. Totusi el nu trebuie sa uite faptul ca desi i se da o oportunitate, conteaza foarte mult si modul in care o face. De preferat ar fi o cale cat mai diplomatic cu putinta.

Horoscop Saptamanal Gemeni 1-7 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal Gemeni 1-7 Decembrie 2014

Pentru cei care s-au nascut in zodia Gemenilor, cea mai buna a saptamanii cuprinse intre 1 si 7 Decembrie 2014 este ziua de Luni, 1 Decembrie 2014.