Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop Gemeni 17-23 Noiembrie 2014

Horoscop Gemeni 17-23 Noiembrie 2014

Horoscop Gemeni 17-23 Noiembrie 2014

Pentru cei care s-au nascut in zodia Gemenilor, saptamana viitoare este una care ar trebui sa-i puna in garda, mai mult decat obicei. Este o perioada in care ei pot comite greseli, unele de neirtat, iar altele care le pot afecta viata profesionala sau cea sociala. Vorbim de o perioada in care nativul din Gemeni trebuie sa se foloseasca mai mult de inteligenta sa.

Horoscop saptamanal Gemeni

Perioada cuprinsa intre 17 si 23 Noiembrie este una in care la tot pasul, cel nascut in zodia Gemenilor va intalni cate-o capcana. Unele pot fi puse pentru a-l discredita, altele pentru a-l trage in jos sau pur si simplu pentru ai pune bete-n roate. Prudenta ar trebuie sa fie pe primul lor pentru Gemeni, indiferent ce vor face, unde vor merge si cu cine se vor intalni.

Cel putin cand vine vorba de familie si iubire, saptamana viitoare este putin mai prietenoasa cu cei care s-au nascut in zodia Gemenilor. Familia va fi locul unde ei vor gasi alinare si sfaturi pretioase. Tot ce est nevoie sa faca ei este sa tina cont de ele, sa nu le ignore, asa cum obisnuiesc ei sa faca.

Citeste si horoscop decembrie 2014 sau horoscopul saptamanii viitoare pentru celelalte zodii.