Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop Gemeni 19-25 Ianuarie 2015

Horoscop Gemeni 19-25 Ianuarie 2015

Pentru cel care s-a nascut in zodia Gemenilor, saptamana cuprinsa intre 19 si 25 Ianuarie 2015 este una cu doua laturi. O latura care aduce cateva vesti bune pentru nativul din Gemeni si o latura care aduce mai multe vesti rele. Numarul acestora din urma fiind unul predominant, astfel ca nativul din Gemeni nu va putea spune ca avut parte de o saptamana buna.

Indiferent de care plan al vietii vorbim, intre 19 si 25 Ianuarie 2015, pentru cel nascut in zodia Gemenilor vestilor vor for fi de felul urmator: una buna, doua rele.  Astfel ca vestea buna va fi complet trecuta cu vederea, iar prioritate vor avea cele rele. Nu-i va fi deloc usor nativului din aceasta zodie sa afla deciziile sale nu pot fi aplicate, ca parerea lui conteaza, dar in realitate nimeni nu o ia in seama. Pe de alta parte, in aceasta saptamana cel nascut in zodia Gemenilor e predispus la cearta. Atunci cand se va simti incoltit, acesata isi va iesi imediat din fire si va riposta pe masura. Daca in alte moduri nativul din Gemeni nu-si va putea impune autoritate, macar aici va incerca sa fie cel care domina, cer care are tonul mai ridicat, desi nu-i va fi deloc in folosul sau acest lucru.

Pentru restul zodiilor puteti afla care sunt influentele astrale citind horoscopul saptamanii cuprinse intre 19 si 25 Ianuarie 2015.