Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop Saptamanal Leu 1-7 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal Leu 1-7 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal Leu 1-7 Decembrie 2014

Pentru cel nascut in zodia Leului, saptamana cuprinsa intre 1-7 Decembrie 2014 este una in care trebuie sa trateze totul cu o foarte mare seriozitate. Fie ca vrea, fie ca nu, in aceasta saptamana, pe urmerii vor vadea foarte multe responsabilitati, iar el trebuie sa le trateze pe fiecare dintre ele asa cum se cuvine.

Tratand lucrurile cu o mare seriozitate, intre 1 si 7 Decembrie, Leului poate sa-si atinga niste obiective greu de atins, motiv pentru care a si renuntat la ele in urma cu ceva timp. Acum, pentru ca va redescoperi cum este sa ”joci” intr-o liga superioara, Leul va putea sa-si asume ceea ce facut gresit altadata si sa refaca intr-un alt mod.

Poate ca la locul de munca, Leului ii vor fi delegate responsabilitatile unui superior. El trebuie sa-si dea silinta doar doar pentru a face bine ceea ce are de facut, dar trebuie sa incerce sa faca intr-un mod in care poate impresiona si, poate, cine stie, s-ar putea bucura de privilegiul de ramane cu acele responsabilitati si pe viitor. Chiar daca el nu realizeaza, pentru el este o oportunitate, o sansa care-l poate aduce mai aproape de o promvoare sau de un spor salarial.

Din punct de vedere sentimenal, intre 1 si 7 Decembrie, pentru Leu lucrurile stau la fel ca si pe plan profesional. El trebuie va trebui sa fie cel care tine fraiele unei relatii si care va trebui sa ia decizii pentru doi. Iar acesta nu este decat un motiv in plus de a se trezi la realitate si de a fi o persoana mai responsabila.

Horoscop Saptamanal Leu 1-7 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal Leu 1-7 Decembrie 2014

Pentru cel care s-a nascut in zodia Leului, cea mai buna zi a saptamanii cuprinse intre 1 si 7 Decembrie este ziua de Miercuri, 3 Decembrie 2014.