Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop Leu 17-23 Noiembrie 2014

Horoscop Leu 17-23 Noiembrie 2014

Horoscop Leu 17-23 Noiembrie 2014

Pentru cei care s-au nascut in zodia Leului, perioada cuprinsa intre 17 si 23 Noiembrie se anunta a fi una destul de aglomerata si in care vor trebuie sa faca cateva sacrificii pentru atingerea obiectivelor propuse. Pe langa deciziile care le vor avea de luat in aceasta saptamana, Leii vor fi nevoiti sa-si construiasca un plac de atac bine pus la punct, iar asta inca de la inceputul saptamanii.

Horoscop saptamanal Leu

Fara un plan bine inchegat, intre 17 si 23 Noiembrie, Leul va fi nevoit sa fie tot pe fuga, iar realizarile sale vor lasa de dorit. Insa daca va reusi sa-si planifice mai bine gandurile si ideile, atunci va putea ajunge acolo unde si-ar propus. Chiar si asa, el ar trebui fie atent sa nu-si neglijeze familia. Oricat de ocupat ar fi, oricat de multe ar vea de facut, este obligatoriu sa-si faca putin timp si pentru cei dragi. Altfel risca sa-si complice situatia si sa aiba inca o grija-n plus.

Cand vine vorba de situatia financiara, saptamana viitoare, ea se va inbunatati treptat cu inaintarea in saptamana. Insa, pe alocuri, chiar si asa, ea s-ar putea sa fie nesatisfacatoare.

Citeste si horoscop decembrie 2014 sau horoscopul saptamanii viitoare pentru celelalte zodii.