Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop Leu 19-25 Ianuarie 2015

Horoscop Leu 19-25 Ianuarie 2015

Pentru cel care s-a nascut in zodia Leului, saptamana cuprinsa intre 19 si 25 Ianuarie 2015 va fi una destul de complicata. Singura veste buna pe care o va primi nativul din Leu este legata de faptul ca acum va primi in sfarsit un raspuns la multe intrebari si nelamuriri. Din pacate pentru Leu, multe din aceste raspunsuri nu vor fi tocmai in favoarea sa. Poate ca pentru unele se astepta sa fie asa, asteptarea l-a facut sa ia in calcul si varianta negativa, dar pentru unele va fi o mare surpriza neplacuta.

Privind lucrurile dintr-o alta perspectiva, perioada tinre 19 si 25 Ianuarie 2015, pentru zodia Leului se anunta a fi foarte complicata datorita faptului ca Leul isi va gasi foarte greu putea de concentrare, va reusi foarte greu sa-si gaseasca cuvintele potrivite pentru fiecare situatie si ii va fi foarte dificil sa ia anmite decizii importante, atat pentru el, cat si pentru cei din jurul sau. Leul treubuie sa fie foarte constient ca-n aceasta saptamana este foarte predispus la a o lua in directia gresita, din aceasta cauza ar face bine sa se sfatuiasca tot timpul cu cineva de incredere in viata sa. Doar in acest fel va reusi oarecum sa se mentina intr-un cadru cat de cat multumitor.

Pentru restul zodiilor puteti afla care sunt influentele astrale citind horoscopul saptamanii cuprinse intre 19 si 25 Ianuarie 2015.