Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop Saptamanal Pesti 1-7 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal Pesti 1-7 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal Pesti 1-7 Decembrie 2014 

Pentru cei care s-au nascut in zodia Pestilor, saptamana cuprinsa intre 1 si 7 Decembrie 2014 este una in care vor avea parte de probleme care implica increderea si minciuna. Nativul din Pesti are mari sanse sa fie implicat intr-o situatie in care adevarul ii este ascuns, iar el isi va pierde increderea.Vorbim de momente care vor duce la dezamagire, la suparare si la distantiere fata de un prieten, un coleg de munca sau chiar de o ruda.

Contextul astral al saptamanii cuprinse intre 1 si 7 Decembrie 2014 este unul care il va pune pe nativul din Pesti la incercare. Este unul care-i va intinde coarda cat se poate de mult, doar ca sa vad cat de mult poate rezista nativul din Pesti. Din nefericire, de aceasta data, nu vorbim doar de un test, ci vorbim de o realitate, una care nu se anunta a fi deloc blanda cu cel nascut in zodia Pestilor.

Din fericire pentru cel nascut in zodia Pestilor, cel putin persoana iubita ii va fi alaturi si-l va sprijini neconditionat. Indicat ar fi ca atunci cand crede ca nu mai poate si a ramas in pana de idei sa-i ceara ajutorul. In persoana iubita trebuie sa aiba incredere neconditionata, ar face o mare greseala daca nu ar tine cont de acest lucru. Pentru ca in aceasta perioada, doar partenerul de viata este cel care nu-l sapa si ii vrea doar binele.

Horoscop Saptamanal Pesti 1-7 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal Pesti 1-7 Decembrie 2014

Pentru cei care s-au nascut in zodia Pesti, intre 1 si 7 Decembrie 2014, cea mai noroacasa zi se anunta a fi ziua de Duminica, 7 Decembrie 2014.