Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop Pesti 17-23 Noiembrie 2014

Horoscop Pesti 17-23 Noiembrie 2014

Horoscop Pesti 17-23 Noiembrie 2014

Daca te-ai nascut in zodia Pestilor, in perioada cuprinsa intre 17 si 23 Noiembrie 2014 va trebui sa dai tot ce-i mai bun din tine. Multa din cei care te incojoara nu doar ca isi vor pune sperantele in tine, dar isi vor seta un nivel de asteptare destul de greu de atins de catre tine. Din acest motiv trebuie sa te straduiesti mai mult, pentru rezultate pe care alteori le obtineai mult mai usor.
Horoscop saptamanal Pesti

Cand vine vorba de cariera ta, in aceasta saptamana tu trebuie sa fi mult mai ferm si sa nu dai inapoi atunci cand ti se cer lucruri de care nu esti sigur ca le poti duce la bun sfarsit. Trebuie sa arati putina incapatanare si, in acelasi timp, sa fii deschis si pentru ajutor din partea altora mai competenti ca tine.

Saptamana aceasta este una mai speciala pentru Pesti si in cea ce priveste relatiile de dragoste si relatiile cei apropiati. Exista mai sanse ca in aceasta saptamana sa dezamagesti, nu pentru ca nu iti vei da interesul, dar pentru ca cei dragi tie vor asteptat mult mai multe de la tine. Poate ca ar fi bine sa-i faci sa inteleaga ca anumite lucruri le poti face usor, altele iti depasesc conditia, iar tu, chiar daca le doresti doar binele, nu ai puteri supranaturale, asa cum si-ar dori ei.

Citeste si horoscop decembrie 2014 sau horoscopul saptamanii viitoare pentru celelalte zodii.