Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop Pesti 19-25 Ianuarie 2015

Horoscop Pesti 19-25 Ianuarie 2015

Pentru cei care s-au nascut in zodia Pestilor, saptamana cuprinsa intre 19 si 25 Ianuarie 2015 se anunta a fi una destul de buna. Vorbim de o perioada in care cei nascuti in zodia Pesti  pot sa-si rezolve destul de multe probleme: de natura fiscala, de natura financiara sau care implica foarte multa birocratie, iar pentru strangerea catorva semanturi, cei nascut in Pesti trebuie sa bata la foarte multe usi.

Horoscopul saptamanal Pesti ne anunta ca saptamana ii poate ajuta pe cei nascuti in zodia Pestilor sa-si primeasca inapoi o datorie mai veche, niste bani pe care credeau ca nu o sa-i mai vada vreodata. Pe de alta parte, saptamana se anunanta benefica si pentru cazul in care trebuie sa dea bani, poate ca nu va trebui sa dea mai putini, dar va gasi imediat o sursa pentru a acoperi gaura creata prin achitarea unei facturi, cumpararea unor lucruri importante pentru familie sau chiar banii platiti pentru cumpararea unui cadou.

Pentru restul zodiilor puteti afla care sunt influentele astrale citind horoscopul saptamanii cuprinse intre 19 si 25 Ianuarie 2015.