Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop Saptamanal Rac 1-7 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal Rac 1-7 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal Rac 1-7 Decembrie 2014

Pentru cel sau cea care s-a nascut in zodia Racului, saptamana cuprinsa intre si 17 Decembrie 2014 este un destul de provocatoare si destul de miscatoare pe latura sentimentala a vietii. Vor exista momente in care Racul fie va fi impresionat atat pozitiv, cat si negativ de catre partenerul sau de viata.

Combinatia astrala a acestei saptamani, pentru cel nascut in zodia Racului nu este una cu dus si intors. Racul poate sa vada lucrurile din toate unghiurile posibile. Cu riscul de ai fi ranite sentimentele el trebuie sa fie bucuros ca are acest prilej de a vedea imaginea de ansamblu a vietii sale. Cu aceasta ocazie, Racul primeste o sansa, una care-i permite sa repare ceea ce e stricat, ce nu functioneaza cum trebuie sau pe care prevede ca in viitor s-ar putea sa-i provoace suferinta.

In ceea ce priveste cariera Racului, acolo lucrurile vor intra pe un fagas normal, odata ce vom inainta in noua saptamana. Racul va avea inspiratie, imaginatie si putere de lucru astfel ca va fi in stare sa realizeze ceea ce are planificat. Nimic nu-i va putea sta in cale. Hotararea de care acesta da dovada va fi mai puternica decat orice factor extern care are scopul de-ai pune bete-n roate Racului.

Horoscop Saptamanal Rac 1-7 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal Rac 1-7 Decembrie 2014

Pentru cel nascut in zodia Racului, cea mai buna zi din saptamana cuprinsa intre 1 si 7 Decembrie 2014 este ziua de Joi, 4 Decembrie 2014.