Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop Rac 19-25 Ianuarie 2015

Horoscop Rac 19-25 Ianuarie 2015

Pentru cel care s-a nascut in zodia Racului, perioada cuprinsa intre 19 si 25 Ianuarie 2015 aduce o energie pozitiva. Lucrurile importante din viata Racului se anunta a fi destul de relaxante, nu se prevad momente si situatii care sa-i ofere batai de cap celui nascut in zodia Racului. Acum are sansa sa-si mai traga sufletul, sa-si mai analizeze viata sau sa se bucure de ea asa cum nu a mai reusit sa o faca de ceva timp. Iar motive de bucurie vor fi destule pentru cel nascut in zodia Racului.

Saptamana viitoare ii aduce reale motive de bucurie Racului atat acasa, cat si la locul de munca. Acasa, in familie, in cadrul relatiei sale de dragoste, atmosfera va fi una destul de destinsa, intelegerea va fi la loc de cinste, iar partenerii de viata vor fi tot timpul pe aceeasi lungime de unda. La locul de munca, motivele de bucurie vor veni din multe locuri: din aprecierea pe care i-o pot arata Racului superiorii si colegii de munca, din pricina faptului ca in sfarsit incepe sa vada ca totul ii merge ca pe roate, iar piedicile cu care s-a obisnuit in ultima vreme vor disparea peste noapte. Racul simte in sfarsit ca este inteles de toata lumea, iar soarta nu mai comploteaza impotriva sa.

Pentru restul zodiilor puteti afla care sunt influentele astrale citind horoscopul saptamanii cuprinse intre 19 si 25 Ianuarie 2015.