Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop Saptamanal Sagetator 1-7 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal Sagetator 1-7 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal Sagetator 1-7 Decembrie 2014

Pentru cei care s-au nascut in zodia Sagetatorului, saptamana cuprinsa intre 1 si 7 Decembrie 2014 se anunta a fi una foarte buna. Inca odata se vede ca Soarele este in plin tranzit prin semnul lor natal. Pentru ei se anunta inca o perioda de plina ascensiune, lipsita de griji si de probleme, dar nu va fi una lipsita de invidie tocmai datorita faptului ca ei tot urca, in timp ce altii se afla in cadere libera.

Intre 1 si 7 Decembrie, Sagetatorul este vedeta astrelor, el se va simti increzator in fortele proprii, va fi capabil sa vada dincolo de aparetente si se va delimita de tot ceea ce-l poate trage in jos ori ii poate incetini ascensiunea spre succes. In aceeasta perioada, Sagetatorul nu doar ca reuseste sa-si planuiasca totul ca la carte, dar va reusi sa se tina de program si isi va respecta fiecare promisiune.

Faptul ca la locul de munca, intre 1 si 7 Decembrie, cel nascut in Sagetator este capabil sa pastreze cuvantul dat si sa respecte termenele impuse, acest nu inseamna doar o imagine mai buna in ochii superiorilor sai, ci ii poate aduce si un spor salarial sau o prima. Pe de alta parte, tot ceea ce va incepe in aceasta perioada are mari sanse sa fie realizat inainte de Sarbatorile de iarna, inainte ca Soarele sa paraseasca zodia Sagetatorului.

Din punct de vedere afectiv, pentru Sagetator urmeaza o perioada, nu buna, ci foarte buna. Majoritatea Sagetatorilor au deja parte de liniste si armonie, in familie si-n relatia de dragoste, in acesta saptamana lucrurile vor fi duse la un alt nivel. Un nivel care implica o apropiere mai mare intre parteneri si o deschidere cu totul aparte.

Horoscop Saptamanal Sagetator 1-7 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal Sagetator 1-7 Decembrie 2014

Pentru cei care s-au nascut in zodia Sagetatorului, in saptamana dintre 1 si 7 Decembrie 2014, cea mai norocoasa zi este ziua de Sambata, 6 Decembrie 2014.