Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop Sagetator 17-23 Noiembrie 2014

Horoscop Sagetator 17-23 Noiembrie 2014

Horoscop Sagetator 17-23 Noiembrie 2014

Pentru cei care s-au nascut in zodia Sagetatorului, perioada cuprinsa intre 17 si 23 Noiembrie 2014 aduce foarte multe vesti bune. Urmeaza o perioada in care Sagetatorul isi va recapata optimisul, increderea in fortele proprii si va simti din nou ca traieste, ca viata lui nu s-a terminat odata cu montele de cumpana prin care a trecut recent.

Horoscop saptamanal Sagetator

Progresiv vorbind, pentru nativul din Sagetator, in aceasta saptamana, viata sa va lua o intorsatura spre o directie de mai bine, o directie in care se intrezareste mai multa speranta si mai multe lucruri bune. In cadrul familiei se va sterge orice urma de tristete, vor disparea certurile, disputele dintre sotie si sotie sau neintelegerile dintre parinti si copii. Va incepe o perioada de armonie, de intelegere si voia buna, una incare nimeni nu va putea sa faca greseli de neiertat.

La locul de munca, si aici, pentru Sagetator lucrurile se vor indrepta in directia buna si cu pasi mult ma repezi decat ar putea spera acesta. Per total se anunta o saptamana incarcata si plina de vesti bune, apogeul se va atinge in data de 22 Noiembrie, odata cu intrarea Soarelui in Sagetator si cu Luna Noua din aceasta zodie.

Citeste si horoscop decembrie 2014 sau horoscopul saptamanii viitoare pentru celelalte zodii.