Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop Sagetator 19-25 Ianuarie 2015

Horoscop Sagetator 19-25 Ianuarie 2015

Pentru cei care s-au nascut in zodia Sagetatorului, saptamana cuprinsa intre 19 si 25 Ianuarie 2015 se anunta a fi una destul de aglomerata, una in care Sagetatorul abia daca va reusi sa respire. El va avea atat de multe lucruri de facut si sarcini de indeplinit incat nu va avea timp nici sa se planga ca sunt prea multe. Fie ca vorbim de casa, de familie sau de locul de munca, peste tot cel nascut in zodia Sagetatorului va avea o agenda foarte plina de evenimente si sarcini de indeplinit.

Poate ca nu va fi una dintre cele mai usoare saptamani din viata Sagetatorului, dar el trebuie sa priveasca partea plian a paharului. Prin multa munca si efort depus, totusi, el va reusi sa ajunga acolo unde trebuie si sa atinga obiectivele care i-au fost indicat, de familie sau de unul dintre superiorii sai de la locul de munca. In aceasta saptamana, Sagetatorul ar face bine sa nu-si faca planuri marete, e foarte probabil sa nu poata sa se tina de ele. Pe de alta parte, Sagetatorul ar face bine sa priveasca inainte si sa nu asculte zgomotul si barfele din jurul sau, acestea nu vor fi decat niste lucruri meninte sa-i distraga atentia de la ceea ce important cu adevarat pentru el.

Pentru restul zodiilor puteti afla care sunt influentele astrale citind horoscopul saptamanii cuprinse intre 19 si 25 Ianuarie 2015.