Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop Saptamanal Capricorn 1-7 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal Capricorn 1-7 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal Capricorn 1-7 Decembrie 2014 

Pentru Capricorn, la fel ca si pentru alte cateva zodii, perioada cuprinsa intre 1 si 7 Decembrie 2014 se anunta a fi una plina de provocari, dar nu unele care sa-l puna la respect pe Capricorn, ci unele menite sa-i arate slabiciunile si sa-l intareasca pentru ceea ce va urma. Sa zicem ca va i o saptamana tumultoasa, dar chiar si asa Capricorn va fi in stare sa traga concluzii si sa-si deschida ochii ca sa nu mai repete aceleasi greseli.

Intre 1 si 7 Decembrie 2014, pentru cei care s-au nascut in zodia Capricornului un singur lucru se anunta a fi sigur, restul vor fi cu dus si intors. Iar aici vorbim de finantele Capricornului, pe acest plan se va vedea o schimbare clara in mai bine. Din tot amalgamul acestei saptamanii, Capricornul trebuie sa fie bucuros ca macar de castiguri poate fi sigur. Ele nu vor inceta sa apara.

La locul de munca, situatia Capricornului va fi una discutabila. S-ar putea sa aiba parte de o serie de provocari care sa-i ofere sansa de a se delimita de anumite probleme sau de anumite situatii, insa aceste nu-i vor asigura si o relaxare dupa trecerea lor. Pentru ca nu se stie numarul lor, la fel de bine cum nu se stie cand o sa mai apara. Desi pedeoparte nativul din Capricorn le poate vedea ca pe niste experiente din care a avut ceva invatat sau care l-au facut sa vada cu alti ochi, oameni si lucruri, totusi el trebuie sa ramana tot timpul in garda si sa fie gata pentru urmatorul set.

Horoscop Saptamanal Capricorn 1-7 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal Capricorn 1-7 Decembrie 2014

Pentru nativii din Capricorn, in saptamana cuprinsa intre 1 si 7 Decembrie 2014, cea mai norocoasa zi se anunta a fi ziua de Marti, 2 Decembrie 2014.