Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop Saptamanal Scorpion 1-7 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal Scorpion 1-7 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal Scorpion 1-7 Decembrie 2014

Pentru cei care s-au nascut in zodia Scorpionului, saptamana cuprinsa intre 1 si 7 Decembrie 2014 ii face sa-i sa-si aminteasca de o serie de obligatii sau de comisioane pe care au tot amanat sa le onoreze. Pentru Scorpioni este o saptamana de achitat datorii mai vechi si de intors favoruri.

Pentru Scorpion a sosit acea clipa in care nu se mai poate ascunde dupa deget si este nevoit sa iasa la inaintare si sa faca fata acelori lucruri de care s-a tot ferit si pe care le-a evitat intr-un mod sublim. Intre 1 si 7 Decembrie trebuie sa-si asume anumite lucruri si trebuie sa raspunda pentru altele. Desi nu-i va fi deloc usor, Scorpionul trebuie sa vada partea plina a paharului. Acum se poate scapa de ele, odata pentru totdeauna.

In ceea ce priveste cariera Scorpionului, saptamana dintre 1 si 7 Decembrie ii aduce cateva provocari destul de mari. Fie ca vrea, fie ca nu, acum vor vin mai multe la pachet, tocmai din cauza lui. Desi era constient de o parte dintre ele, Scorpionul a tinut sa le evite, iar acum nu are dedaca sa suporte consecintele si sa suporte toate termene limita care-i vor fi impuse.

Pe plan afectic, cel putin aici, pentru Scorpion perioada dintre 1 si 7 Decembrie 2014 se anunta a fi una destul de blanda cu el. Nu vor exista momente sau situatii care sa-i ofere dureri de cap sau care sa-l faca sa regrete anumite decizii luate in trecu. Per ansamblu, se prevede o saptamana linistitate pentru viata sentimentala a Scorpionului.

Horoscop Saptamanal Scorpion 1-7 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal Scorpion 1-7 Decembrie 2014

Pentru cei care s-au nascut in zodia Scorpionului, in perioada cuprinsa intre 1 si 7 Decembrie 2014, ziua lor norocoasa este ziua de Vineri, 5 Decembrie 2014.