Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop Scorpion 17-23 Noiembrie 2014

Horoscop Scorpion 17-23 Noiembrie 2014

Horoscop Scorpion 17-23 Noiembrie 2014

Pentru nativii din zodia Scorpionului se vede ca pe data de 22 Noiembrie, Soarele ii va parasi si-i va lasa fara suportul astral cu care s-au obisnuit in ultima perioada. Pe zi ce trece, in aceasta saptamana, pentru Scorpion lucrurile se vor schimba, nu in mai bine, ci din pacate in mai rau. Scorpionul va incepe sa simta o presiune pe umeri, atat in viata privata, cat si-n cea profesionala.

Horoscop saptamanal Scorpion

De acum, pentru Scorpion urmeaza o perioada pe care nu am putea-o numi neaparat de declin, dar va fi una in care vor fi nevoiti sa mai reduca viteza. In ultima perioada, Scorpionii fiind vedetele horoscopului, ei au fost feriti de multe greutati si piedici cu care s-au intalnit restul nativilor, ei bine, de acum, odata ce-i paraseste Soarele, lucrurile vor lua o alta intorsatura si pentru ei.

Primul aspect unde vor incepe sa simta ca le scade sprijinul oferit din partea astrelor, va fi legat de banii. Se anunta o saptamana in care Scorpionul va trebui sa dea destul de multi bani, dar atunci cand vine vorba de castiguri, ele se vor duce spre o linie de plutire, una cu care Scorpionul a fost invatat in ultima jumatate de an.

Citeste si horoscop decembrie 2014 sau horoscopul saptamanii viitoare pentru celelalte zodii.