Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop Scorpion 19-25 Ianuarie 2015

Horoscop Scorpion 19-25 Ianuarie 2015

Pentru cei care s-au nascut in zodia Scorpionului, saptamana cuprinsa intre 19 si 25 Ianuarie 2015 se anunta a fi una destul de grea, atat la propriu cat si la figurat. Una sau mai multe vesti proaste il pot scoate pe Scorpion din starea sa de normalitate. Pentru Scorpion vorbim de o saptamana a  imprevizibilului, putem vorbim atat de vesti bune, cat si de vesti proaste, dar cu precadere pentru cele din urma.

Intre 19 si 25 Ianuarie 2015, cel nascut in zodia Scorpionului ar trebui sa se pregateasca sufleteste pentru orice, niciodata nu va putea stii ce-i poate aduce ziua sau noaptea. In familie, Scorpionul nu ar trebui sa-si faca griji, din partea familie va avea tot sprijinul necesar si este putin probabil sa primeasca vreo veste proasta din partea ei. In schimb nu acelasi lucru putem spune despre banii sau cariera celui nascut in Scorpion. Cand vine vorba de bani el ar trebui sa fie foarte cumpatat pentru ca nu se stie cand va trebui sa apeleze la un imprumut sau cand va trebui sa achizitioneze un lucru care nu poate suferi amanare. Pe plan profesional, Scorpionul trebuie sa fie pregatit sa primeasca critici si feedback negativ, atat in partea superiorilor sai, cat si din partea unor colegi de munca care acum par sa fie mai nemultumiti ca niciodata de prestatia profesioanala a Scorpionului.

Pentru restul zodiilor puteti afla care sunt influentele astrale citind horoscopul saptamanii cuprinse intre 19 si 25 Ianuarie 2015.