Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop Saptamanal Taur 1-7 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal Taur 1-7 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal Taur 1-7 Decembrie 2014

Saptamana cuprinsa intre 1 si 7 Decembrie 2014, pentru cel care s-a nascut in zodia Taurului se anunta a fi una foarte buna, cel putin la capitolul finante. In aceasta saptamana, Taurul va fi capabil sa-si suplimenteze veniturile, sa iasa din ”groapa” si chiar sa faca mici achizitii necesare pentru casa sa.

In general, pentru Taur este o perioada destul de linistita, una in care se poate elibera de griji si de probleme si poate sa se concentreze strict pe ceea ce considera el ca trebuie. Poate si din acest motiv, la finalul saptamanii, Taurul va constata ca productivitatea sa s-a imbunatatit semnificativ, lucru il vor constata si superiorii sai. Multe motive de bucurie vor fi, totusi ar fi bine ca-n aceasta saptamana, Taurul sa incerce sa ofere mai mult decat primeste de la paternerul de viata.

Planul sentimental este singurul in care Taur s-ar putea sa fie nevoit sa treaca prin mici sicane daca nu-i ofera suficient de multa atentie. Insa nu se anunta nimic grav si care sa nu poate fi depasit relativ usor.

Horoscop Saptamanal Taur 1-7 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal Taur 1-7 Decembrie 2014

Pentru Taur, cea mai buna zi din saptamana cuprinsa intre 1-7 Decembrie 2014 este ziua de Marti, 2 Decembrie 2014.