Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop Taur 19-25 Ianuarie 2015

Horoscop Taur 19-25 Ianuarie 2015

Pentru cel care s-a nascut in zodia Taurului, saptamana cuprinsa intre 19 si 25 Ianuarie 2015 este una destul de interesanta. Vorbim de o perioada in care nativul din Taur, prin intermediul vorbelor bune va reusi sa obtina mai mult decat a reusit alta data prin fapte. In aceasta saptamana, Taurul trebuie sa se ghideze dupa zicala – vorba dulce mult aduce. Daca va face acest lucru, el nu va gasi motive sa se planga ca-i merge greu sau ca nu-si poate atinge obiectivele.

Este important ca in aceasta saptamana, cel nascut in zodia Taurului sa se concentreze strict pe lucrurile care-i sunt neaparat necesare, pe situatiile care trebuie rezolvate si care nu mai necesita amanare. Ar fi bine ca Taurul sa tina cont de acest lucru pentru ca are suportul astral necesar si ar fi pacat sa-l iroseasca pe treburi care le va putea rezolva si atunci cand energia primita din partea astrelor nu va fi chiar asa de buna precum cea de acum. Pe de alta parte, in viata de familie a Taurului, intre 19 si 25 Ianuarie 2015, viata se va ma indulci, Taurul se va simti din nou apreciat, va simti din nou acea liniste care a inceput sa-i cam lipseasca, iar comunicare cu partenerul de viata va fi mult mai clara si mai deschisa.

Pentru restul zodiilor puteti afla care sunt influentele astrale citind horoscopul saptamanii cuprinse intre 19 si 25 Ianuarie 2015.