Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop Taur 22-28 Decembrie 2014

Horoscop Taur 22-28 Decembrie 2014

Horoscop Taur 22-28 Decembrie 2014

Pentru Taur, saptamana cuprinsa intre 22 si 28 Decembrie 2014 este una destul de intensa. Taurul va simti pe propria-i piele ce inseamna frustrarea si nemultumirea de a nu primi ceea ce i se cuvine la timp. E o saptamana in care Taurul va trece usor de la suparare la bucurie si de la nemultumire la implinire sufleteasca, toate acestea nu inainte de a experimenta putin si din situatii in care trebuie sa ai rabdare si nervi de otel.

Zilele dinainte Craciunului, pentru Taur sunt niste zile care ii pot aduce Taurului atat clipe de bucurie, dar si clipe de in care va sta cu nervii incordati. Fie ca vede o o oportunitate profesionala de care nu se poata gata inca, fie ca ajunge la concluzia ca el face bine pentru toti, insa pentru el nu face nimeni nimic.

De Craciun, Taurul va avea parte clipe minunate, pline de bucurie si caldura sufleteasca. Iar ceea ce l-a nemultumit in zilele precedente va fi dat uitarii. Bucuria si faptul ca se poate relaxa si petrece alaturi de cei dragi ii va readuce Taurului zmabetul pe buze si-l va pregati sa primeasca cu bratele deschise noul an.