Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop Saptamanal Varsator 1-7 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal Varsator 1-7 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal Varsator 1-7 Decembrie 2014

Pentru ce care s-au nascut in zodia Varsatorului, saptamana viitoare, adica perioada cuprinsa intre 1 si 7 Decembrie 2014 este una in care li se ofara sansa sa iasa din anonimat sau sa scape de o mare sursa de stres. In aceasta saptamana, Varsatorii vor fi in stare sa comunice mai bine, sa-si exprime mai bine gandurile si sa-i cucereasca pe cei din jurul lor cu atitudinea pozitiva pe care o vor dezvolta pe zi ce trece.

Daca in ultima perioada, una sau mai multe surse de stres si-au facut aparitia in viata lor si nu le-au dat pace nici o clipa, incepand cu 1 Decembrie, Varsatorii vor reusi sa scape de ele. Nu doar atat, ci vor fii in stare sa-si arate optimisul fata de cei din jurul lor si sa-i influenteze intr-un mod destul de bun.

Pe plan profesional, pentru Varsatori se anunta o schimbare radicala de ritm. Vor reusi sa mareasca pasul si sa fie mai productivi, plus ca vor reusi sa recupereze tot ceea ce au pierdut in perioada in care parca ceva ii tragea inapoi si nu le dadea voie sa sa-si dezvolte ideile.

Cand vine vorba de dragoste, Varsatorii ar trebuie sa fie cu inima deschisa. Intre 1 si 7 Decembrie li se pregateste o surpriza placuta. Ar fi bine daca si-ar da silinta sa nu strice surpriza care-i asteapta. Poate ca vor fi momente in care li se vor trezi banuieli, totusi ei ar trebui sa incredere si rabdare.

Horoscop Saptamanal Varsator 1-7 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal Varsator 1-7 Decembrie 2014

Pentru cei care s-au nascut in zodia Varsatorului, in perioada cuprinsa intre 1 si 7 Decembrie 2014, cea mai norocoasa zi se anunta a fi ziua de Sambata, 6 Decembrie 2014.