Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop Varsator 17-23 Noiembrie 2014

Horoscop Varsator 17-23 Noiembrie 2014

Pentru cei care sunt nascuti in zodia Varsatorului, perioada cuprinsa intre 17 si 23 Noiembrie este una in care vor fi nevoiti sa treaca prin situatii si situatii. Unele vor fi mai bune, alte mai rele, unele in folosul lor, altele total impotriva lor.

Oricat se vor stradui Varsatorii sa gaseasca o cale de mijloc, in aceasta saptamana nu vor reusi. E din nou o perioada in care trebuie sa oscileze de la un pol la altul.

Horoscop saptamanal Varsator

Spre deosebire de nativii altor zodii, in aceasta saptamana, cei nascuti in zodia Varsatorului nu vor putea nici sa se bucure, dar nici sa se planga prea mult. Situatiile vor fi de asa natura incat vor trece usor de la agonie la extaz si invers, iar acest lucru nu le va permite sa concluzioneze daca le merge rau sau le merge bine.

Totusi, pe un singur front, Varsatorii vor gasi doar motive de bucurie. Finantele, in aceasta saptamana se vor afla intr-o usoara crestere, lucru de care unii Varsatori nu au mai avut parte de ceva timp. Chiar daca la locul de munca sau in familie, nu vor avea parte de doar de armonie, Varsatorii trebuie sa se bucure ca acum au o sansa sa mai scape de datorii, acolo unde este cazul.

Citeste si horoscop decembrie 2014 sau horoscopul saptamanii viitoare pentru celelalte zodii.