Acasa / Horoscop saptamanal / Luna Plina din Berbec si Eclipsa totala de Luna

Luna Plina din Berbec si Eclipsa totala de Luna

Cum ne influenteaza Luna Plina si Eclipsa totala de Luna din Berbec?

Cu siguranta ca multi dintre voi va intrebati cum ne influenteaza Luna Plina din Berbec si Eclipsa totala de Luna, din data de 8 Octombrie 2014. Semnificatia acestui eveniment astral este un foarte interesanta, dar per total, datorita contextului astral trebuie sa privim cu ochi buni. Eclipsa totala de Luna si Luna Plina din Berbec, ele pot fi privite ca un nou inceput sau un ajutor pentru depasirea unor obstacole in perioada urmatoare. Efectele acestei eclipse de Luna si a Lunii Pline pot fi vazute in special in relatiile de afaceri sau in viata de familie.

Acest eveniment astral, atat de important pentru noi, nu doar ca ne da ocazia sa incheiem capitole din viata, unele care nu ne-au facut placere, dar ne ofera si sansa sa revenim la suprafata cu forte proaspete sau sa renastem din cenusa precum Pasarea Phoenix. Luna Plina si Ecplisa totala de Luna din Berbec inseamna noi inceputuri, transformare sau schimbare.

Luna Plina din Berbec si Eclipsa totala de Luna

Luna Plina din Berbec si Eclipsa totala de Luna

Nativii, indiferent de zodie, care in ultima perioada au avut diverse probleme la locul de munca sau in viata de cuplu, in perioda urmatoare vor gasi o rezolvare a acestora. Eclipsa totala de Luna va fi ca un punct de relansare pentru ei. Evident, problemele nu vor disparea de parca ar fi fost sterse cu buretele, dar vor primi impulsurile pozitive care-i vor ajuta cu rezolvare mai rapida si pe cale amiabila.

Intelegerea va deveni si ea un cuvant cheie a perioadei urmatoare. Va exista intelegere atat in raportul sef-subalterni dar si in familie, intre soti, dar si intre parinti si copii. Pe de alta parte unul dintre efectele acestei eclipsei este acela de a transmite vibratii care ne pot face sa intelegem anumite lucruri pe care pana acum le-am inteles gresit. Intelegerea lor gresita fiind si subiectul unor discutii, certuri si probleme care ne-au apasat in ultima perioada.

Totusi, Eclipsa de Luna din Berbec, in unele cazuri poate aduce si situatii tensionate. Faptul ca evenimentul are loc in zodia Berbecului, iar acesta este guvernat de Marte, razboinicul etern, acest lucru ne poate face ca in unele situatii sa devenim destul de impulsivi si sa reactionam condusi de instinct si mai putin de ratiune. Norocul nostru este ca Soarele se afla in Balanta, iar el nu ne va lasa la greu si ne  va ajuta ca dintr-o situatie tensionata sa ajungem imediat intr-una in care domneste pacea si armonia.

Pentru a afla cum este influentata fiecare zodie de Luna Plina si Eclipsa totatala de Luna din Berbec va recomandam sa cititi horoscopul zilei de maine, 8 Octombrie 2014.