Acasa / Horoscop zilnic / Horoscop zilnic 15 Octombrie 2014

Horoscop zilnic 15 Octombrie 2014

Balanta

Astazi nu doar ca vei face totul intr-o graba, dar vei fi pusa in situatii in care va trebui sa iei decizii pe nepregratite. Desi nu-ti sta in caracter sa faci acest lucru, vei fi nevoita. Impulsurile astrale ale zilei nu doar ca te vor scoate din sfera ta de confort, dar iti vor testat capabilitatile, lucru care s-ar putea sa-ti fie de ajutor, astfel vei reusi sa te cunosti si mai bine.

Scorpion

Miercuri, 15 Octombrie 2014 esti tentant sa intri in tot felul de competitii, unele imaginare. La locul de munca vei vrea sa-ti dovedeste maiestria in fata colegilor si sa le dovedesti ca esti superior lor. Ai mare grija, s-ar putea ca din prea mult exces de zel sa dai gres si sa primesti o mustrare. Acasa, vei fi in stare sa de dai peste cap sa dovedesti ca esti un parinte exemplar, lucru care va fi si apreciat de cei dragi.

Sagetator

Astazi e timpul sa ceri ajutor atunci cand cosinderi ca esti depasit de situatie. Decat sa creezi situatii neplacute, mai bine accepta ajutorul altora. Influentele astral sunt de asa natura incat de vor baga in cateva situatii din care iti va di destul de greu sa iesi de unul singur, insa daca ai pe cine te baza, atunci nu ar trebui sa-ti faci griji.

Capricorn

E posibil sa faci unele sacrifici, sa-ti calci pe principii sau sa lasi de la tine, numai sa vezi ca ceea ce iti doresti se va intampla. Nu iti va fi usor sa faci aceste lucruri, insa trebuie sa fi constient ca-n unele situatii, scopul scuza mijloacele. Pentru tine, 15 Octombrie este o astfel zi, iar pentru 24 de ore, orice astfel de efort iti va fi de un real folos.

Varsator

O lunga serie de treburi organizatorice iti vor ocupa toata ziua. Poate pe unele le-ai planuit, poate pe altele nu, cert este ca astazi esti omul care se pricepe si ajuta la organizare. Putem vorbi de un eveniment, de o actiune caritabila sau chiar de reorganizarea unor lucruri prin casa. Astrele te vor sa fii omul care pune umarul la o schimbare sau la initiativa laudabila.

Pesti

O zi in care ar fi bine sa-ti pentru tine toate ideile bune, altfel risti sa-ti fie furate, iar mai tarziu sa ajung sa plangi ca nu primesti creditul necesar. La orizont se poate zari o oportunitate pentru care va trebuie sa te lupti cu un prieten, cu un coleg de munca sau cu cineva pe care-l cunosti destul de bine. Fiind vorba de  o competitie sa nu te lasi pacalit de asa-zisele lui intentii bune.

Citeste continuarea accesand paginile: 1 2