Acasa / Horoscop zilnic / Horoscop zilnic 16 Octombrie 2014

Horoscop zilnic 16 Octombrie 2014

Balanta

Pentru tine, ziua de Miercuri,  16 Octombrie 2014 se anunta  a fi o zi destul de provocatoare. Nu doar ca te va pune in tot felul ipostaze provocatoare, dar va fi precum un sef care vrea sa te intoarca pe toate fetele pentru a te cunoaste mai bine si pentru a-ti testa abilitatile. Raspunde oricarei provocari, arata de ce esti in stare, iar apoi vezi-ti de drum.

Scorpion

La orizont se vede o oportunitate financiara, iar asta, fie ca vrei, fie ca nu, iti va capta atentia pentru intreaga zi. Incearca din rasputeri sa nu te lasi distras de ea, altfel s-ar putea sa comiti vreo greseala care nu poate fi trecuta cu vederea prea usor. Iar de ce acest lucru ar trebui sa ai mare grija la locul de munca.

Sagetator

Astazi vei avea sansa sa-ti dovedesti maiestria profesionala in fata unor persoane, pe care nu doar ca le vei impresiona intr-un mod placut, dar care pot ajuta la dezvoltarea ta profesionala. Incearca sa nu dai cu piciorului niciunei oferte, mai ales daca te afli in cautarea unui loc de munca. Astrele siti ofera sprijinul necesar in orice problema legata de cariera si loc de munca.

Capricorn

E una dintre acele zile in care, in tot ceea ce vei face vei avea nevoie de sprijin din partea celor din jurul tau. La locul de munca vei fi nevoit, nu o data, ci de mai multe ori sa ceri ajutorul colegilor, iar acasa vei avea nevoie de cei dragi, cerandu-le sfatul intr-o problema care te macina de ceva vreme. Nu te sfii, decat sa dai gres mai bine cere ajutor atunci cand consideri ca esti depasit de situatie.

Varsator

Spre deosebire de alti nativi, pentru tine, ziua de Miercuri 16 Octombrie 2014 iti aduce doar vesti bune. Astazi vei avea sansa sa pui piatra de temelie a unui proiect important sau sa materializezi o idee care iti poate aduce importante beneficii financiare. Nu privi in urma, mergi inainte, fii increzator, astrele sunt de partea ta, profita de acest avantaj.

Pesti

Creativitatea si inteligenta sunt cele care iti vor face ziua mai buna. Va fi nevoie de tine intr-un loc in care nu doar ca nu te asteptai, dar unde nici nu ai vreo experienta. Pentru ca nu vei putea refuza, vei fi nevoit sa improvizezi, sa te folosesti de imaginatie sau sa translatezi unele idei din domeniu tau de activitate. Spre surprindere ta vei reusi si-i vei face bucurosi pe cei care si-au pus sperantele in tine.

Citeste continuarea accesand paginile: 1 2