Acasa / Horoscop zilnic / Horoscop zilnic 17 Octombrie 2014

Horoscop zilnic 17 Octombrie 2014

Horoscop zilnic 17 Octombrie 2014. Afla ce surprize ti-au pregatit astrele pentru Vineri, 17 Octombrie 2014, o zi în care principalul eveniment astral al zilei este conjuncția dintre Mercur retrograd si Venus.

Berbec

O zi minunata pentru cunoasterea unor persoane importante si inceperea unor relatii profesionale la fel de importante. Contextul astral al zilei pe langa faptul ca iti este de ajutor, tot el este cel care te poate pune intr-o ipostaza neplacuta. La locul de munca exista sansa sa rabufnesti si sa critici mai mult decat trebuie o decizie care te va dezavantaja.

Taur

Vei vrea sa te implici in treburi care vezi clar ca esti depasit de situatie. Chiar si asa nu te dai batut, astazi simti ca poti mai mult decat de obicei si ar fi pacat sa nu aplici undeva acest lucru. Acasa, in mod deosebit, astazi ii vei face bucurosi pe cei dragi, vazandu-te cum te implici in treburi casnice de care pana nu de mult ai fi fugit cat vezi cu ochii.

Horoscop zilnic 17 Octombrie 2014

Gemeni

Astazi o sa fi luat prin surprindere de persoana iubita, atunci cand te vei astepta mai putin. Fie ca iti va cumpara un lucru pe care ti-l doresti foarte mult, fie ca iti va gati o mancare care iti place la fel de mult sau ca te va duce intr-un loc special. Astazi tu esti rasfatatul relatiei si spre deosebire de ceilalti nativi, tu vei incepe week-end-ul mai repede.

Rac

Ultima zi lucratoare din aceasta saptamana este o zi in care te vei da batut prea usor. La locul de munca e suficient sa observi ca s-ar putea sa fi depasit de situatie si te vei preda, iar apoi vei cere ajutor din partea colegilor de munca. Mare atentie, este o slabiciune temporara de care ar putea profita unii.

Leu

Te vei lasa distras prea usor, de oricine si orice. Este un fapt care, la locul de munca, s-ar putea sa-ti aduca cateva critici din partea colegilor de servici sau a unui sef. Contextul astral al zilei, nu doar ca-ti va schimba atentia foarte usor, dar te va face sa fii destul de nesigur pe fortele proprii.

Fecioara

O schimbare brusca de planuri ti-ar putea afecta ziua de lucru. Acum cand credeai ca vei termina aceasta saptamana lucratoare intr-o nota de optimism sa nu fii surprins daca planurile iti vor fi date peste cap. Desi toti iti vor binele, astazi vei fi pus pe locul doi si tot timpul se vor gasi treburi si nevoi mai importante decat ale tale.

Citeste continuarea accesand paginile: 1 2