Acasa / Horoscop zilnic / Horoscop zilnic 17 Octombrie 2014

Horoscop zilnic 17 Octombrie 2014

Balanta

Un prieten bun sau o persoana apropiata s-ar putea sa-ti faca ziua mai buna, aducandu-ti o veste buna. E ceva la care nu te asteptai si pe care nu te asteptai sa auzi din gura unui cunoscut. Pe de alta parte, acesta veste te ajuta enorm, nu doar personal, ci si profesional. Saptamana viitoare o vei planifica mai usor datorita ei.

Scorpion 

O zi perfecta pentru cumparaturi sau, in general, pentru achizitii care tine de casa si familie. Nu doar ca vei profita de o oferta buna, dar vei ave sansa sa pui mana si pe niste lucruri calitative, de durata. Astazi, astrele te impulsioneaza pozitiv si te ajuta sa-ti faci viata mai usoara sau mai frumoasa, prin achizitionarea unui lucru util sau folosit pentru relaxare.

Sagetator

Desi mai este putin pana incepe week-end-ul, pentru tine se pare ca a inceput mai devreme. La locul de munca s-ar putea sa ai placuta surpriza de a afla ca o sarcina care ti-a fost atribuita, fie s-a renuntat la ea, fie a fost atribuita altei persoane. Nu ar trebui sa ai maotive de ingrijorare, e vorba de o treaba de rutina, dar pentru tine e o portita spre o zi  mai usoara sau mai scurta.

Capricorn

Atmosfera zilei de 17 Octombrie s-ar putea sa ti se para putin diferita fata de ceea ce ai experimenta de-a lungul acestei saptamani. La serviciu va trebui sa faci unele lucruri care te scot din rutina zilnic, iar acasa vei fi nevoit te implici mai mult in treburile gospodaresti. Nu se anunta nimic greu, insa va trebui sa renunti putin la obicieurile tale zilnice.

Varsator

Astazi trebuie sa fii tot timpul cu ochii-n patru si sa te misti rapid. In jurul tau, totul se va intampla cu viteza fenomenala, iar tu trebuie sa grabesti putin pasul daca vrei sa nu pierzi nimic. Privind lucrurile dintr-o alta perspectiva, astazi va trebuie sa fii destul de precaut, pentru ca facand lucrurile pe fuga esti predispus la greseli.

Pesti

S-ar putea sa ai parte de o surpriza putin mai neplacuta sau de o veste care iti va strica planurile pentru week-end. Oricare ar fi, ea implica bani. Poate fi vorba de bani care i-ai imprumutat si acum trebuia sa ti se intoarca sau se poate vorbi de o intarziere a avansului din salariu. Nu trebuie sa-ti faci griji, ii vei primi, nu acum cand era programat, ci saptamana viitoare.

Citeste continuarea accesand paginile: 1 2