Acasa / Horoscop zilnic / Horoscop zilnic 22 Octombrie 2014

Horoscop zilnic 22 Octombrie 2014

Horoscop zilnic 22 Octombrie 2014. Previziuni astrale pentru ziua de Miercuri, 22 Octombrie 2014.

Berbec

Mare atentie la ceea ce spui si cui spui. Astazi e posibil sa-i superi pe cei din jurul tau. Orice vorba ca nu va fi la locul ei nu doar ca te poate pune in ipostaze neplacute, dar iti poate face mi mult rau decat crezi. A treia zi a saptamanii pune mare valoare pe vorbele tale, in special pe cele spuse la manie sau pe la spate.

Taur

Pentru tine astazi e o zi perfecta pentru rasfat. Chiar daca vorbim de mijlocul saptamanii, Miercuri e o zi in care trebuie sa ai mai multa grija de tine, mai mult decat orice alta problema. Trebuie sa ai in vedere faptul ca sanatatea ta trebuie sa fie pe primul loc. Poate ca altii nu vor fi de acord cu tine, important e ceea ce crezi si simti tu.

Horoscop zilnic, Miercuri, 22 Octombrie 2014

Gemeni

Horoscop Zilnic

Horoscop Zilnic

Astazi s-ar putea sa fii implicat intr-o problema de natura financiara. Poate ca la achizitionarea unui produs vei plati mai mult sau cineva incearca sa profite de naivitatea ta. Cert este ca azi s-ar putea sa platesti mai mult de cat trebuie, iar acest lucru il vei descoperi cand deja va fi prea tarziu. Fii cu ochii-n patru.

Rac

A treia zi a saptamanii iti aduce cateva momente de sinceritatea din partea unei persoane apropiate. Astazi fie ca vrei, fie ca nu, tu vei fi umarul pe care cineva va plange. Incearca sa arati ca iti pasa si in acelasti timp, incearca sa oferi niste sfaturi bune. Gandeste-te ca intr-o zi pot fi si tu intr-o astfel de situatie.

Leu

Astazi nu vei incerca sa dobori orice record in materie de munca. Vei dori sa faci intr-o zi cat altii-n sapte, bine ar fi daca ai reusi sa te controlezi. Nu de alta, dar saptamana lucratoare este abia la jumatate, iar daca intr-o zi vei incerca sa faci imposibilul si in restul zilelor ramase vei fi fara pic de energie, nu te ajuta cu nimic.

Fecioara

Te vei simti de parca ai cazut din cer. E una dintre acele zile in care nu-ti gasesti locul. Parca nimic nu ti se potriveste si orice vei incerca sa faci va fi facut pe dos. Nu e cazul sa te panichezi, incearca sa faci mai putin, dar bine. Daca simti ca totusi nu te poti concetra suficient, cere sfatul sau ajutorul unui coleg.

Citeste continuarea accesand paginile: 1 2