Acasa / Horoscop zilnic / Horoscop zilnic 22 Octombrie 2014

Horoscop zilnic 22 Octombrie 2014

Balanta

E posibil sa intri in discutii contradictorii cu cineva care nu imparteseste aceleasi opinii si idealuri ca tine. Ar fi bine ca la un moment dat sa arborezi steagul alb, sa te lasi pagubas. E posibil ca aceste discutii sa nu duca nicaieri, iar per total, pentru tine nu vor inseamna decat o mare pierdere de timp.

Scorpion

O zi perfecta pentru a-ti largii reteaua de contacte profesionale. Pe de alta parte, astazi e posibil ca o persoana pe care abia ai cunoscut-o sa-ti faca o propunere. E posibil sa fii facut o impresie mai buna decat ai fi crezut, tocmai de aceea ar bine sa nu dai inapoi de la nici o propunere pe care o vezi a fi in avantajul tau.

Sagetator

Banii s-ar putea sa-ti joace cateva feste astazi. Ai mare grija cat si unde cheltuiesti. Daca nu faci acest lucru sa nu te miri daca la un moment dat, desi credeai portofelul plin, vei descoperi ca este gol. Vorbim de una din acele zile in care banii pot sta bine oriunde, numai la tine in buzunar nu.

Capricorn

Astazi vei fi cu capul in nori. Nu doar ca nu te vei putea concentra la ceea ce ai de facut, dar vei fi cu sufletul si mintea intr-o cu totul alta parte. Nu oriunde, ci la cea mai speciala persoana din viata ta. Vei simti cu romantismul prinde din nou aripi in viata ta, iar tu te simti dator sa dai curs oricarei provocari.

Varsator

Miercuri, 21 Octombrie, pentru tine, cel nascut in Varsator este o zi perfecta pentru planificari sau pentru a schita un proiect important pentru cariera ta. Orice lucru pe care il vei planui astazi, nu doar ca va fi realizat mai repede decat vei putea crede, ci va ave o viata lunga si iti va aduce multe momente de fericire.

Pesti

Din pacate pentru tine, astazi e o zi plina de schimbari. Unele dintre ele poate ca le-ai prevazut cu mult timp inainte, insa unele vor veni pe nepusa masa. Trebuie sa ai mare grija pentru ca nu toate vor fi de bun augur. Unele pot fi chiar impotriva ta, iar tu esti cel care trebuie sa sesizeze acest lucru si sa se opuna.

Citeste continuarea accesand paginile: 1 2