Acasa / Horoscop zilnic / Horoscop Zilnic 7 Octombrie 2014

Horoscop Zilnic 7 Octombrie 2014

Horoscopul zilei de Marti, 7 Octombrie 2014  este in mare parte influenta de Luna care isi incepe tranzitul prin Berbec si de opozitia dintre Soare si Uranus, care se afla in miscare retrograda prin zodia Berbecului. Pentru a afla ce cum va influenteaza astrale in cea de-a doua zi a saptamanii cuprinse intre 6 si 12 Ooctombrie, in continuare puteti citi horoscopul zilnic.

Berbec

La locul de munca esti tinzi sa faci lucrurile pe graba, repede si nu tocmai bine. Nu asculta ce spune gura lumii, mai bine fa mai putin, dar bine. Chiar daca crezi ca merge si asa, faci o mare greseala, una care se poate intoarce oricand impotriva ta. Uita de criticile celor din jur, concentreaza-te la ceea ce ai de facut si nu te da batut cu una, cu doua, iar rezultatul dorit nu va ezita sa apara.

Taur

E timpul sa mai asculti si de sfaturile altora. Chiar daca ti foarte tare la opiniile tale, acum e timpul sa o lasi mai moale si sa te lasi ghidat si de altii, nu vei regreta. Cel putin la locul de munca, in aceasta zi, lucrul in echipa iti poate aduce mari beneficii, evident, daca esti cooperant. Daca vrei sa faci lucrurile de unul singur, sa nu te miri daca vei fi criticat de toata lumea.

Gemeni

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic

Nu lasa sentimentele sa se piarda in zare, astazi ai suportul necesar pentru a-ti pune sufletul pe tava si pentru a face acel pas care-ti poate consolida relatia de iubire. Arata ca-ti pasa, ca simti aceleasi lucruri si ca desi in ultima vreme ai fost cam nepasator, acesta distragere se datoreaza unor factori externi, care nu tin neaparat de tine si de felul tau de-a fi.

Rac

Nu te lasa prea usor impulsionat de cei din jurul tau. Astazi inclini sa crezi tot ce auzi si sa descoperi apoi ca te-ai framantat degeaba. Nu sunt putini cei care nu iti vor binele, dar daca-ti vezi de ale tale si daca nu le dai apa la moara, vei reusi sa faci ce ti-ai propus si nici nu vei simti piedicile venite din partea lor. E timpul sa tragi singur foc la oala ta, la fel cum face fiecare cu a lui.

Leu

Mare atentie la bani, astazi, dispozitia astrala te poate face sa crezi ca nu vei ajunge niciodata la fundul sacului. Fii mai cumpatat, mai lasa si pentru zilele viitoare si axeaza-te doar pe ceea ce iti este necesar. Tentatii vor fi multe, insa doar tu esti cel care le poate spune nu. Inaintea de a face orice fel de achizitie importanta, discuta cu familia sau partenerul de viata pentru a fi sigur ca nu faci o greseala.

Pentru restul zodiilor puteti citi horoscopul zilei de 7 octombrie in partea a doua.