Acasa / Horoscop zilnic / Horoscop Zilnic 8 Octombrie 2014

Horoscop Zilnic 8 Octombrie 2014

Horoscopul zilei de Miercuri, 8 Octombrie 2014 este in mare parte dictat de Luna Plina si Eclipsa totala de Luna, ambele din zodia Berbecului.

Berbec – Ziua de 8 Octombrie este o zi mare pentru tine, fa-ti planuri mari, fa-ti sperante, implineste-ti un vis. Dublul eveniment astral din zodia ta te ajuta enorm, astazi poti scapa de multe griji si probleme cate te-au macinat in ultima vreme. Nu doar ca poti sterge cu buretele multe lucruri care nu iti fac placere, dar orice proiect pe care il vei incepe astazi va avea mari sanse sa fie dus la bun sfarsit.

Taur – Ai tendinta sa te culci pe-o ureche si sa lasi lucrurile sa mearga de la sine. Faci o mare greseala, nu lasa o iluzie sa te „orbeasca”, trezeste-te si realizeaza ca esti pe un drum gresit, iar acum ai o sansa sa o iei de la capat. Nu te lasa condus de instinct, analizeaza, planuieste si apoi ia o decizie. Daca nu esti sigur de un lucru, atunci cere si parea altora, dar nu lua decizii pripite.

Horoscopul zilei de 8 Octombrie 2014

Gemeni – Astazi ai sansa sa cunoasti pe cineva care nu doar ca-ti va face ziua mai buna, ci chiar iti poate schimba viata. Poate fi un contact profesional de la care vei avea foarte multe de invatat sau poate fi persoana cu care iti vei petrece restul vietii. Ori in care postura te vei afla, ai mare grija la comportament, prima impresie conteaza, iar o astfel de sansa nu vei intalni in fiecare zi.

Rac – Desi nu te reprezinta, astazi trebuie sa faci ceva diferit, ceva care nu faci in fiecare zi. Iesi din rutina zilnica, reimprospateaza-ti gandurile si ideile. Ideile pe care azi doar le schitezi, in viitorul apropiat vor prinde viata. Lasa-te dus de val, Luna Plina din Berbec iti vrea doar bine, vibratiile care ti le transmite te ajuta sa faci toate schimbarile dorite.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic

Leu – Atentia la detalii, astazi te poate scoate din multe incurcaturi si nu doar atat, te va ajuta sa-ti imprezionezi colegii de munca. Astazi, la locul de munca poti dovedi esti foarte bun in ceea ce faci, iar daca unii sau altii sau indoit de tine, atunci au facut o mare greseala. Contextul astral te ajuta sa schimbi parerile altora despre tine, iar asta va fi de mare folos pe viitor.

Fecioara – Se anunta o zi plina de provocari, dar spre bucuria ta, vor fi doar provocari care iti vor face placere. La locul de munca, astazi va trebuie sa faci ceva diferit, sa ti locul unui coleg sau va trebuie sa te folosesti de experienta castigata candva in trecut, intr-un alt domeniu. Acasa, s-ar putea sa fii nevoit sa faci schimb de roluri cu partenerul de viata. Oricum ar fi tot vei ceva diferit si de care iti era frica.

Citeste continuarea accesand paginile: 1 2