Acasa / Horoscop zilnic / Horoscop 12 Noiembrie 2014, Luna din Leu ne starneste imaginatia

Horoscop 12 Noiembrie 2014, Luna din Leu ne starneste imaginatia

Horoscop 12 Noiembrie 2014, Luna din Leu ne starneste imaginatia. Predictii astrale pentru ziua de Miercuri, 12 Noiembrie 2014, atunci cand Luna intra in zodia Leului, iar Neptun aflat in casa I, in Pesti, va forma un trigon cu Mercur, din casa a-IX-a, zodia Scorpionului.

Horoscop Berbec 12 Noiembrie 2014

O zi in care va trebuie sa bazezi foarte mult pe instinctul propriu si pe intuitie. Contextul astral al zilei de Miercuri, 12 Noiembrie este de asa natura incat sa te puna, in prima partea a zilei, intr-o situatie in care singura ta cale de scapare este intuitia. Ar fi bine sa nu apelezi la sfatul altora, ci mai bine sa faci cum crezi tu de cuviinta.

Horoscop Zilnic 12 Noiembrie 2014

Horoscop Taur 12 Noiembrie 2014

In sfarsit vei avea parte de o zi mai relaxata, o zi in care poti face mai mult din ceea ce iti doresti tu si mai putin din ceea ce vor altii. Ar fi bine sa te implici in activitati care necesita creativitate, imaginatie sau talent artistic, oricare dintre acestea vei reusi sa le faci bine, mai putin activitatile care implica calcule sau procesare de date.

Horoscop 12 Noiembrie 2014, Luna din Leu ne starneste imaginatia

Horoscop 12 Noiembrie 2014, Luna din Leu ne starneste imaginatia

Horoscop  Gemeni 12 Noiembrie 2014

Astazi ar fi bine sa nu te dai inapoi de la orice ti-ar cere unul dintre superiorii tai. Pentru tine, ziua de Miercuri, 12 Noiembrie e una destul de capricioasa pentru cariera. Orice greseala s-ar putea sa fie taxata mai mult decat trebuie sau e posibil sa fii inteles gresit, mai ales atunci cand pui la indoiala deciziile sefului tau.

Horoscop Rac 12 Noiembrie 2014

E una din acele zile in care iti vei putea etala calitatile, talentul artistic sau vei putea sa-ti expui ideile fara a-ti fi teama ca s-ar gasi cineva care sa te contrazica in vreun fel sau altul. Ar fi bine sa lasi modestia de-o parte si sa iti arati adevarata fata, in acest fel vei reusi sa elimini orice urma de indoiala de pe chipul celor care au pus in dreptul tau un semn de intrebare.

Citeste si horoscopul lunii Decembrie 2014.

Citeste continuarea accesand paginile: 1 2 3