Acasa / Horoscop zilnic / Horoscop 12 Noiembrie 2014, Luna din Leu ne starneste imaginatia

Horoscop 12 Noiembrie 2014, Luna din Leu ne starneste imaginatia

Leu

O zi plina, dar chiar si in aceste conditii, astazi vei avea parte si de momente in care vei putea straluci, atat la propriu, cat si la figurat. Poate ca va trebuie participi la un eveniment care impune o anumita tinuta, poate ca trebuie sa reprezinti imaginea companiei unde lucrezi sau poate oricare alta situatie care implica iesit in public si prezentare in fata unei audiente.

Fecioara

S-ar putea sa fii pus intr-o postura care nu iti va conveni intr-un totul. S-ar putea sa fii pus in fata unei alegeri dificile s-au sa fii nevoit sa-ti calci pe inima doar pentru a multumi pe cineva apropiat. Ca iti va conveni sau nu, asta nu mai conteaza, importanta este deciza care o vei lua si cum va afecta ea pe cei implicati.

Balanta

O problema mai veche de sanatate s-ar putea sa revina si sa te puna putin pe ganduri. Poate ca nu e nimci grav, dar orice semnal venit din aceasta sfera ar trebui tratat cu foarte mare seriozitate. Incearca sa nu te implici in treburi care stii ca iti vor afecta sau e posibil sa-ti afecteze sanatatea.

Scorpion

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa poti sa fi tu cel de care depind ceilalti, iar tu sa-ti permiti sa-i refuzi sau sa le platesti cu aceeasi moneda cu care ti-au platiti ei tie in astfel de clipe? Indiferent de raspuns, astazi tu vei fi cel de care multi vor avea nevoie, multi te vor vedea ca o resursa pretioasa, iar tu poti sa alegi pe cine ajuti si pe cine nu.

Citeste continuarea accesand paginile: 1 2 3