Acasa / Horoscop zilnic / Horoscop 12 Noiembrie 2014, Luna din Leu ne starneste imaginatia

Horoscop 12 Noiembrie 2014, Luna din Leu ne starneste imaginatia

Sagetator

O zi buna pentru studiu sau pentru orice altceva care  implica cunoastere sau educatie. Daca trebuie sa te pregatesti pentru un examen, astazi ar fi o zi excelenta. Puterea ta de absortie a cunostintelor, astazi e mult mai puternica decat in oricare alta zi. Profita, nu lasa acest lucru sa treaca pe langa tine, ca si cum nimic nu s-ar intampla.

Capricorn

A venit ziua in care mai trebuie sa te bazezi si pe noroc. Chiar daca nu te consideri o persoana norocoasa, astazi ar trebui sa o faci, iar de acest lucru te vei convinge in cea de-a doua partea a zilei. O veste buna, un loz castigator sau un castig neprevazut s-ar putea sa te faca sa inchei ziua intr-o bucurie pe care nu ai mai trait-o de ceva timp.

Varsator

Ziua ar trebui sa o incepi cu o veste buna venita de la locul de munca. Un proiect in care ti-ai pus mari sperante de astazi s-ar putea sa prinda viata. Ar fi bine sa nu-ti adevarati adevarata bucurie, nu de alta, dar s-ar putea sa starnesti o invidie printre colegii tai de lucru, iar acest fapt s-ar putea sa fie in defavoarea ta.

Pesti

Ziua de Miercuri, 12 Noiembrie 2014, te va face sa realizezi ca familia este un lucru important in viata si in ea poti avea incredere, oricand si-n orice situatie. Poate ca stiai aceste lucru si pana acum, insa astazi, o intamplate prin care vei trece, ea te va face sa realizezi ca prietenii nu sunt ceea ce par, iar familia e cel mai bun stalp de sprijin.

Citeste continuarea accesand paginile: 1 2 3