Acasa / Horoscop zilnic / Horoscop zilnic 20 Octombrie 2014

Horoscop zilnic 20 Octombrie 2014

Horoscop zilnic 20 Octombrie 2014. Predictii astrale pentru Luni, 20 Octombrie 2014, prima zi din cea de-a treia saptamana a lunii octombrie.

Horoscopa azi Berbec

Pentru Berbec, ziua de Luni, 20 Octombrie incepe in forta. Inca de la primele ore ale diminetii, Berbecul va descoperi ca in fata sa se asterne o zi lunga si agitata. Astazi vor fi foarte multe locuri unde este nevoie de prezenta si experienta sa. Pe de alta parte, este o zi in care cei nascuti in aceasta zodie se vor dedica in totalitate activitatilor care implica castiguri banesti.

Horoscop azi Taur

Inceputul de saptamana, pentru Taur implica aduce cateva momente tensionate, in special la locul de munca. Astazi, cel nascut in zodia Taurului se va simti ofensat chiar si la cea mai mica critica primita din partea unui coleg de munca sau a unui superior. E o zi in care Taurul va accepta mai greu parerile altora si cu atat mai mult daca suna precum o acuza.

Horoscop azi Gemeni

Luni, 20 Octombrie 2014, este o zi  in care cel nacut in zodia Gemenilor desi va fi acaparat de tot soiul de probleme cotidiene, insa se va preface nu acestea nici nu exista. E o zi in care nativul din gemeni incearca sa nege tot ceea ce nu este pe placul lui sau este impotriva sa. El va incerca sa-si duca la bun sfarsit sarcinile atribuite, dar va privi doar inainte si va neglija orice efect secundar.

Horoscop azi Rac

Pentru Rac, inceputul de saptamana ar fi perfect daca ar incepe cu o pauza. Astazi, pentru el se aplica foarte bine zicala –  Lunea nici iarba nu creste. Oricat s-ar stradui sa se implice in cea ce are de facut, oricat s-ar stradui sa dovedeasca ca-i pasa de ceea ce are de facut, starea lui de spirit il va da de gol. Totusi e o zi perfecta pentru socializare, sau o iesire in oras cu prietenii sau familia.

Horoscop azi Leu

Se anunta o zi destul de agitata si plina de tot felul de situatii care iti pot crea disconfort. Inca de la primele ore ale diminetii vei intampina ostilitati din partea unui vecin, a unui prieten sau a unei persoane in care aveai incredere. Poate ca nu e cazul sa le iei prea in serios, insa nu te vei putea preface ca nu-ti pasa. Sa-ti pastrezi astazi calmul va fi un lucru destul de greu, insa nu imposibil.

Horoscop azi Fecioara

Pentru tine, saptamana incepe intr-o nota de optimism, cel putin atunci cand vine vorba de cariera. Un proiect pe care il credeai abandonat definitiv, incepand de astazi s-ar putea sa prinda viata. Pe de alta parte, astazi vei gasi inspiratia si concentrarea de care ai nevoie pentru a relua ceea ce ai inceput candva si din diverse motive ai abandonat.

Citeste continuarea accesand paginile: 1 2