Acasa / Horoscop zilnic / Horoscop zilnic 21 Octombrie 2014

Horoscop zilnic 21 Octombrie 2014

Horoscop zilnic 21 Octombrie 2014. Predictii astrale pentru cea de-a doua zi a saptamanii, Marti, 21 Octombrie 2014.

Horoscop zilnic Berbec

O noua zi in care nu doar ca-ti vor fi date planurile peste cap, dar se vor gasi destul de multi factori care sa te influenteze negativ sau sa-ti puna bete-n roate. Inspiratia si puterea de concentrare nu vor fi cele mai bune prietenele ale tale pe parcursul zilei de azi. Chiar daca se creaza un precendent, astazi ar trebui sa straduiesti mai tare pentru a nu suporta repercursiuni.

Horoscop zilnic Taur

A sosit momentul in care trebuie sa pui piciorul in prag si sa te implici mai mult pentru lansarea unui proiect in care mai multe persoane si-au pus sufletul. Mana ta de ajutor poate valora mai mult decat ti-ai putea imagina. Privind lucrurile dintr-un alt unghi, in acest fel vei reusi sa-i faci pe altii sa depinda de tine sau sa le inchizi gura celor care te vorbesc pe la spate.

Horoscopul zilei de 21 Octombrie 2014

Horoscop zilnic Gemeni

O ruda sau un prieten iti poate da o veste tulburatoare. Poate ca nu e ceva are de-a face in mod direct cu tine, insa totusi te vor afecta cele auzite. Poate ca fi vorba de o stire care are legatura fie cu cineva drag tie sau cu o situatie care te poate pune pe tine sau pe cineva apropiat intr-o postura nu tocmai placuta.

Horoscop zilnic Rac

Astazi, inca de la primele ore ale diminetii este posibil sa intri in tot soiul de polemici. Vei face toti ce-ti sta in putinta sa ai o parere diferita fata de a celor cu care vei lua contact azi. Chiar daca la un moment dat nu vei crede ceea ce vei spune, totusi te vei simti bine ca ai ocazia sa nu fii de acord cu cineva pe care nu-l agreezi.

Horoscop zilnic Leu

Banii vor fi cei care iti aduce cateva momente de triste. Poate vezi un lucru pe care ti-l doresti foarte mult, iar acum e la oferta. Poate vrei sa-i faci o surpriza placuta partenerului de viata. Indiferent de situatie, vei descoperi ca astazi portofelul nu-ti permite sa faci nimic din ceea ce iti pofteste inima.

Horoscop zilnic Fecioara

Astazi vei trece prin tot felul de situatii nefavorabile, nu va fi una din zilele tale bune. Dimineata e posibil sa te certi cu un necunoscut sau cu un vecin cu care nu ai prea multe tangente. Mai tarziu, la locul de munca, s-ar putea sa primesti o veste sau sa fii pus intr-o postura nu foarte favorabila.

Citeste continuarea accesand paginile: 1 2