Acasa / Horoscop zilnic / Horoscop zilnic 21 Octombrie 2014

Horoscop zilnic 21 Octombrie 2014

Horoscop zilnic Balanta

Ziua o vei incepe intr-o nota de optimism, insa pe parcurs s-ar putea sa treci si printr-un moment de cumpana. O farsa sau o gluma mai putin inspirata, venita din partea unui cunoscut s-ar putea sa te afecteze si astfel sa-ti scada randamentul pe care l-ai afisat pana atunci. Astazi trebuie sa ai mare atentie la cei din jurul tau si nu lua totul foarte in serios.

Horoscop zilnic Scorpion

Astazi vei fi nevoit sa faci si lucruri care nu iti fac placere. La locul de munca s-ar putea sa fi nevoit sa ti locul unui coleg si astfel vei fi pus sa faci ceva care te poate plictisi la culme. Un membru al familiei sau un prieten iti poate cere ajutor la o problema care din punctul tau de vedere este total neimportanta.

Horoscop zilnic Sagetator

Marti, 21 Octombrie 2014 vei primi mai multe solicitari care implica intelectul tau. Chiar daca domeniul tau de activitate implica o munca care te solicita mai mult fizic decat intelectual, astazi va trebui sa schimbi tabara. Poate ca un copil iti cere ajutorul la o tema mai grea, poate ca va trebui un test neanuntat, cert este ca astazi, capacitatea ta de gandire va fi pusa la incercare.

Horoscop zilnic Capricorn

In sfarsit o zi de lucru putin mai diferita decat restul. Astazi, astrele vor ca tu sa faci totul intr-un mod diferit sau sa te simti diferit. Poate ca va trebui sa lucrezi cu o ustensila noua, poate ca vei putea sa-ti adjustezi programul de lucru dupa bunul tau plac, ori, in sfarsit, ideile tale vor constitui un real interes si pentru altii.

Horoscop zilnic Varsator

Astazi e posibil sa te ajunga din urma  o problema pe care  o credeai rezolvata sau poate ai rugat pe cineva sa o rezolve si acum vei descoperi ca nu s-a tinut de cuvant. Spre marea ta surprindere consecintele nu sunt asa de grave pe cat preconizai.  Rupe-ti o bucatica din timpul tau pretios, asigura-te ca de data asta o rezolvi si faci totul ca la carte.

Horoscop zilnic Pesti

Ar fi bine ca astazi sa nu lasi nimic sa te distraga de la ceea ce ai de facut. Desi tentatiile vor fi la tot pasul, tu incearca sa nu le dai curs. Concentreaza-te doar asupra sarcinilor care ti-au fost atribuite, doar vei reusi sa le duci la bun sfarsit si sa nu fi nevoit sa ceri ajutorul altora sau sa fi criticat pentru neglijenta.

Citeste continuarea accesand paginile: 1 2