Acasa / Horoscop zilnic / Horoscop 24 Octrombrie – Luna Noua din Scorpion

Horoscop 24 Octrombrie – Luna Noua din Scorpion

Horoscop Balanta

Astazi ar trebui sa-ti deschizi sufletul pentru orice fel de colaborare. Poate ca nu toate vor fi doar in avantajul tau, dar toate de voar ajuta intr-un fel sau altul, mai mult sau mai putin. Contextul astral al zilei de ajuta nu doar sa pui bazele unor colaborari ci sa le si duci pana acolo unde consideri tu ca trebuie sa le pui punct.

Scorpion

Pentru tine, ziua de 24 Octombrie este una mare. Luna Noua din semnul tau natal te ajuta sa te reinventezi si sa-ti restructurezi ideile si gandurile. Astazi vei avea capacitatea de a detecta orice lucru care merge prost in viata ta. Mai mult decat atat, incepand de astazi vei fi capabil sa-l indrepti in directia buna.

Sagetator

O sursa de stres care te-a deranjat in ultima perioada, astazi ai mari sanse sa scapi de ea. Poate ca e vorba de bani, poate ca e vorba de o situatie, orice ar fi, astazi vei putea sa-i gasesti o rezolvare. Daca vei face acest lucru vei fi dublu castigat. Dispare stresul si reapare puterea de concentrare.

Capricorn 

Chiar daca e vineri, chiar daca abia astepti week-endul, 24 Octombrie o zi in care randamentul tau va fi la cote maxime. La locul de munca astazi vei fi capabil sa-ti indeplinesti toate sarcinile atribuite, dar si sa iti pui la punct totul pentru saptamana viitoare. Seara te asteapta o surpriza in familie.

Varsator

Spre marea ta surprinde, astazi vei putea sa faci totul intr-o maniera diferita, intr-un mod in care iti va face placere. Iar daca fi doar azi sau si in perioada urmatoare, totul depinde doar de tine. Luna Noua din Scorpion iti ofera sprijinul necesar inceperii unei noi etape, atat pe plan profesional, cat si personal.

Pesti

Astazi ar fi bine sa-ti asumi cateva riscuri si sa te bazezi pe intuitie si noroc. Cele doua vor fi cele care iti vor face ziua mai buna. Datorita lor, zambetul va reaparea pe buzele tale, dar si ale celor dragi tie. Esti unul din cei pentru care astazi, astrele au pregatit doar surprize placute. Nu ar strica sa inscri la concurs, sansele de castig sunt maxime.

Citeste continuarea accesand paginile: 1 2