Acasa / Horoscop zilnic / Horoscop zilnic 7 Noiembrie 2014 – Luna Plina din Taur

Horoscop zilnic 7 Noiembrie 2014 – Luna Plina din Taur

Horoscop zilnic 7 Noiembrie 2014. Ziua de Vineri, 7 Noiembrie 2014 este marcata de un eveniment astral important, Luna Plina din Taur.

Horoscop zilnic Berbec – 7 Noiembrie 2014

O zi in care vei fi nevoit sa recurgi la cateva compromisuri pentru a putea atinge tintele propuse. Nu putem spune ca astrele se pun in calea fericirii tale, insa Luna Plina din Taur te face sa privesti intr-o directie noua. Acest lucru care te-ar putea afecta motivational, facandu-te sa-ti pierzi interesul pentru o situatie pe care o asteptai de ceva timp.

Horoscop zilnic 7 Noiembrie – Luna Plina in Taur

Horoscop zilnic Taur – 7 Noiembrie 2014
Faza de Luna Plina din semnul tau natal te ajuta sa te imparti mai usor intre viata personala si cea profesionala. Poate ca suna generalist, dar acum ai ocazia sa le faci bine pe ambele si nimeni nu-ti mai poate reprosa nimic. Pe de alta parte, a sosit clipa in care nu vei mai pune accentul pe castig, ci pe multumire.

Luna Plina in Taur

Luna Plina in Taur

Horoscop zilnic Gemeni – 7 Noiembrie 2014

S-ar putea sa simti cateva remuscari atunci cand vine vorba de bani. Spre surprinderea familiei, tu vei fi cel care te vei indoi de o achizitie pe care chiar ti-o doreai. Acum vei fi cel care va stramba din nas, nu pentru ca nu ti-ar conveni calitatea, ci pentru ca ti se pare ca ai platit un pret prea mare, iar cu banii respectivi puteai face altceva.

Horoscop zilnic Rac – 7 Noiembrie 2014

O zi numai buna pentru incheierea unor contracte, pentru a face o intelegere cu cineva sau pentru a te pune de acord cu privire la soarta unui proiect. Luna Plina din Taur si Soarele din Scorpion te fac sa fii mai maleabil, mai intelegator si mai deschis unor idei noi sau sugestii pe care alta data nu le-ai fi primit deloc cu bratele deschise.

Horoscop zilnic Leu – 7 Noiembrie 2014

Leul va avea parte de o zi in care oricat si-ar dori sa faca ceva deosebit, situatia nu-i permite. La locul de munca se anunta o zi linistita, insa destul de monotona. Lucruri pe care alta data le facea intr-un alt rimt, cu o alta viteza, astazi nu vor bate pasul pe loc, dar nici departe nu vor fi.

Horoscop zilnic Fecioara – 7 Noiembrie 2014

Pentru Fecioara este o zi buna pentru echilibrarea situatiei financiare. Nu doar ca, contextul astral ii ofera un sprijin deosebit, insa vor aparea cateva momente oportune, pe care Fecioara nu ar trebui sa le rateze. Echilibrarea se poate obtine prin vanzarea unor lucruri nefolositoare sau in urma prestarii, pe cont propriu, a unor servicii.

Citeste continuarea accesand paginile: 1 2