Acasa / Horoscop zilnic / Horoscop zilnic 7 Noiembrie 2014 – Luna Plina din Taur

Horoscop zilnic 7 Noiembrie 2014 – Luna Plina din Taur

Balanta

Se anunta o zi destul de aglomerata si in care nu doar ca vei fi nevoita sa-ti schimbi programul de mai multe ori, ci va trebui sa fii tot pe fuga. Din fericire, de energie nu vei duce lipsa, insa nu acelasi lucru vom putea spune si despre stare ta de spirit. In partea a doua a zilei s-ar putea sa ajungi sa ceri ajutorul cuiva apropiat.

Scorpion

Pentru tine, Luna Plina din Taur inseamna mai mult decat redescoperire. Ea te va pune intr-o lumina mult mai buna si te va ajuta initiezi un proiect, sa dai curs unei cereri importante sau sa indraznesti sa ceri tot ceea ce ti se cuvine. Din fericire pentru tine, astazi vei fi vazut cu alti ochi, unii mai buni, chiar si de catre cei care nu prea te agreeaza.

Sagetator

O zi plina de surprize placute, in special la locul de munca.  Fiind ultima zi lucratoare din saptamana, s-ar putea de o zi in care sa faci lucrurile asa cum iti place  tie sau de un program mai scurt. Acestea sunt doar doua dintre situatiile care ti-ar putea face ziua mai buna, insa orice e posibil si azi ti se poate intampla tie.

Capricorn

S-ar putea sa simti cum puterile te lasa, s-ar putea sa te simti de situatie, iar in oricare dintre aceste situatii, indicat ar fi sa ceri sfatul celor din jurul tau. Astazi nu trebuie sa faci tu totul, ar fi bine sa le mai dai si altora din sarcinile tale. Nu e deloc rusinos sa ceri ajutor, gandeste-te mai mult la tine si la sanatatea ta.

Varsator

Pentru ca ai avut parte de o saptamana destul de incarcata, astazi vei avea sansa sa-ti mai tragi putin sufletul. Te numeri printre cei pentru care, contextul astral al zilei impune o limita de munca, dar nicio limita pentru relaxare si odihna. Productivitatea ta s-ar putea sa fie diminuata, insa priveste partea plina a paharului, astazi nu-ti va cere nimeni socoteala.

Pesti

E una din acele zile in care familia, cei dragi tie se vor baza mai mult ca alta data pe fortele si puterea ta decizionala. Astazi vor avea nevoie de tine, in una sau multe probleme. Nu e nimic complicat, dar vor fi momente prielnice, menite sa te apropie mai mult de cele mai importante persoane din viata ta.

Citeste continuarea accesand paginile: 1 2